Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Από Τήνο και Σύμη οι δύο νέοι υποψήφιοι με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Τρίτη, 8 Απριλίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Τήνου Ιωάννης Γιαγιάς, υποψήφι...





Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Τήνου Ιωάννης Γιαγιάς, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκος




Ο Γιάννης Γιαγιάς, πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής  του Κέντρου Υγείας Τήνου θα δώσει τη μάχη των περιφερειακών εκλογών στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου.
«Δέχθηκα το κάλεσμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκου αλλά και του φίλου μου υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη για συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο νίκης του συνδιασμού “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” θεωρώντας το μεγάλη μου τιμή και θέτω την υποψηφιότητα μου στην κρίση του Τηνιακού λαού υποσχόμενος ότι θα αγωνιστώ από τη θέση του Περιφερειακού συμβούλου με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό της Περιφέρειας αλλά ειδικότερα της Τήνου θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα  την ολοκλήρωση των παραμένοντων σε αδράνεια άδικα  σημαντικών έργων για το νησί μας όπως είναι η ολοκλήρωση του έργου του λιμανιού  της Τήνου, η ολοκλήρωση του έργου της αποχέτευσης “επάνω μερών” και αξιοποίηση του νερού της Λειβάδας, το οδικό δίκτυο καθώς και την κατασκευή έργων που δεν έχουν καν αρχίσει όπως α) βιολογικός καθαρισμός πόλεως Τήνου και πέριξ οικισμών και κατασκευή δικτύων αποχέτευσης β) βιολογικός καθαρισμός “κάτω μερών” γ) βιολογικός καθαρισμός Υστερνίων και Καρδιανής και φράγμα Γρίζας και οριστική λύση στο πρόβλημα διάθεσης απορριμμάτων», δηλώνει ο Γιάννης Γιαγιάς.

Ιωάννης Αντ. Γιαγιάς

Γεννήθηκα στο Μουντάδο της Τήνου το 1947

Είμαι παντρεμένος με την Δέσποινα Καίσαρ και έχουμε δύο γιους

Διετέλεσα υπάλληλος της κοινότητας Δύο Χωριών Τήνου 1970-1977

Διετέλεσα υπάλληλος ΕΛ.ΤΑ Τήνου 1977-2001 και απεχώρησα συνταξιοδοτηθείς από ΤΑΠ-ΟΤΕ, (υπηρέτησα στα ταχυδρομικά γραφεία Τήνου και Πανόρμου).

Επί σειρά ετών Πρόεδρος και μέλος Σχολικών Επιτροπών Γυμνασίου-Λυκείου Τήνου και μέλος της διοικούσας επιτροπής του Π.Ι.Ι.Ε.Τ.

Δημοτικός Σύμβουλος Τήνου από το 1990 εώς 31/12/2006

Αντιδήμαρχος Τήνου 2000-2002

Μέλος της Γενικής Συνέλευσης Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοιν/των άπο το 1998 μέχρι 31/12/2006

Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου από το 2002 εώς 30/03/2007

Νομαρχιακός Σύμβουλος Κυκλάδων από 01/01/2007 μέχρι 31/12/2010

Μέλος Νομαρχιακής Επιτροπής Οικονομικής Ανάπτυξης και Ποιότητας Ζωής από 01/01/2009 μέχρι 31/12/2010

Αντιπρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής Έργων Ευρωπαϊκών προγραμμάτων από 01/01/2009 μέχρι 31/12/2010

Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Κέντρου Υγείας Τήνου από 23/11/2013
 




Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Άννα Τσαβαρή από τη Σύμη υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Η γνωστή οικονομολόγος από τη Σύμη Άννα Τσαβαρή θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο, επικεφαλής της ανεξάρτητης περιφερειακής κίνησης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.
«Μοναδική φιλοδοξία με την υποψηφιότητά μου, το ενδιαφέρον και η ανησυχία για το μέλλον του τόπου μου. Η κατάσταση όπως διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, με ώθησε στο να επαναπροσδιορίσω πολιτικές πρακτικές του παρελθόντος και να συμμετάσχω ως υποψήφια βουλευτής με το νεοϊδρυθέν κόμμα ¨ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!¨ τον Ιούνιο του 2012. Γνωρίζοντας τον επικεφαλή της παράταξης ¨Μπροστά το Νότιο Αιγαίο¨ κ. Χατζημάρκο Γιώργο, θεώρησα ότι οι θέσεις, οι πρακτικές, οι συνεργάτες και η προσωπικότητά του, θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση των προϋποθέσεων εκείνων ώστε να δοθεί η θέση που αρμόζει στην Περιφέρεια μας. Αυτή, όπου στα νησιά μας -βιτρίνα της Ελλάδας στον υπόλοιπο κόσμο- μπορεί, και αξίζει να κατοικεί κανείς όλο το χρόνο!» δηλώνει η Άννα Τσαβαρή.

Βιογραφικό:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Σύμη στις 31/10/1965.
Γονείς μου ο Μιχάλης  Β. Τσαβαρής και η Δημητρούλα Ζουρούδη.
Μετά την αποφοίτησή  μου από το Πανορμίτειο Λύκειο Σύμης, φοίτησα αρχικά στο τμήμα λογιστικής του ΤΕΙ Πειραιά, και σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά (Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων) και στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου (Τμήμα Νηπιαγωγών), από όπου και είμαι κάτοχος των αντίστοιχων πτυχίων.
Εργάστηκα ως μόνιμη υπάλληλος μετά από γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 1998 στο Δήμο Σύμης, έως και το 2005 που παραιτήθηκα αποδεχόμενη διορισμό μου στη δημόσια εκπαίδευση ως  καθηγήτρια οικονομολόγος, όπου εργάζομαι ως σήμερα, διδάσκοντας στο Σχολείο που υπήρξα μαθήτρια καθώς και στο ΕΠΑΛ Σύμης.
Είμαι παντρεμένη με το Σταύρο Ορφανό και έχω ένα γιο, φοιτητή στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.