Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Γιόρτασε η Παναγία στην περιοχή Φλασκιά Τήνου

Πανηγύρισε το ξωκλήσι της Παναγίας στην περιοχή Φλασκιά Τριποτάμου Τήνου, ιδιοκτησίας της ευλαβούς Οικογενείας Ιωάννου και Αναστασίας Σι...

Πανηγύρισε το ξωκλήσι της Παναγίας στην περιοχή Φλασκιά Τριποτάμου Τήνου, ιδιοκτησίας της ευλαβούς Οικογενείας Ιωάννου και Αναστασίας Σιώτου, τη μνήμη της Απόδοσης της Παναγίας.
Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο αγαπητός εφημέριος των Εισοδίων της Θεοτόκου Τριποτάμου Τήνου π. Σπυρίδων Φώσκολος. Στο ψαλτήρι ψάλτες καταγόμενοι από τον Τριπόταμο Τήνου και από άλλα μέρη, ερασιτέχνες και επαγγελματίες στόλισαν την Τελετή ψάλλοντας και χορωδιακά ύμνους και άσματα. Συμπροσευχήθηκε και ο εφημέριος Αγίας Παρασκευής Χώρας Τήνου π. Ιωάννης Κανακάρης. Η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε το Σάββατο 31 Αυγούστου 2013, λόγω ότι συνέπιπτε την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013 και επιβάλλεται να λειτουργείται ο Ενοριακός Ναός.

Μετά τη Θεία Λειτουργία η Οικογένεια Σιώτου, βοηθούμενοι από φίλους εθελοντές, πρόσφεραν νόστιμα φαγητά και μεζέδες στους εκκλησιασμένους, στο βοηθητικό χώρο της Εκκλησιάς τους.