Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Μήνυμα Δημάρχου στους νεοεισαχθέντες σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Θερμή συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος, στους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις μαθητές των Λυκείων του νησιού μας, με ...

Θερμή συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος, στους επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις μαθητές των Λυκείων του νησιού μας, με την ευκαιρία της εισαγωγής τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, χωρίς να ξεχνά και όσους, προς το παρόν, δεν τα κατάφεραν: 

«Αγαπητά μου παιδιά,



Συγχαρητήρια! 
Θέλω να σας ευχηθώ με όλη μου την καρδιά, κάθε όνειρό σας να γίνει πραγματικότητα. Με τον αγώνα σας πετύχατε μια σημαντική νίκη για τη ζωή σας. Εξασφαλίσατε την είσοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όσο κι αν είναι αυτό δεν αποτελεί στις μέρες μας εχέγγυο επαγγελματικής αποκατάστασης. Τα συγχαρητήρια δεν ανήκουν μόνο σε σας αλλά και στους γονείς σας, που στάθηκαν δίπλα σας σε χαλεπούς καιρούς και στήριξαν με θυσίες και αγώνα, τις προσπάθειές σας τόσων χρόνων. Σήμερα δίκαια και αυτοί καμαρώνουν, όπως και η Τήνος μας για τις επιτυχίες σας.
Θερμά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς σας, που υπήρξαν ακούραστοι αρωγοί των προσπαθειών σας και πάλεψαν υπό έντονα αρνητικές και γι΄ αυτούς συνθήκες, να σας προετοιμάσουν για την πρώτη ίσως μεγάλη δοκιμασία της ζωής σας.
Προσωπικά αλλά και εκ μέρους του Δημοτικού μας Συμβουλίου, σας εύχομαι καλή αρχή και καλή δύναμη στη νέα σας –φοιτητική και σπουδαστική- ζωή. Προσδοκούμε όλοι μας ένα καλύτερο αύριο γι΄ αυτή την πατρίδα κι αυτό θα έλθει μέσα από το χώρο της παιδείας και μέσα από τους νέους μας. Σας καλώ να συνεχίσετε με δύναμη και με τη βεβαιότητα ότι η προσπάθειά σας σύντομα θα καρποφορήσει.
Η Τήνος μας βασίζεται σε σας και στην εφεξής πορεία σας. Οι επιτυχίες σας αποτελούν επένδυση για το νησί μας, ένα νησί δεμένο με τα γράμματα και τον πολιτισμό. Γι΄ αυτό και όλοι χαιρόμαστε για τα αποτελέσματά σας. Όταν με το καλό ολοκληρώσετε τις σπουδές σας και κληθείτε να προσφέρετε, θα είστε ανεκτίμητο κεφάλαιο για το νησί μας, όπου κι αν βρίσκεστε.
Δεν ξεχνώ ασφαλώς και τους μαθητές μας, που ενώ μόχθησαν εξίσου τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικείοι τους, για διάφορους λόγους δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αγαπητά μου παιδιά, είναι η ώρα για ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και προσπάθεια, που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Τίποτα δεν χάθηκε και τίποτα δεν κερδήθηκε από μόνο του, με το αποτέλεσμα αυτό. Όλα τώρα αρχίζουν!

Σε όλους σας, εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία!»