Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΕΚΘΕΣΗ RUNNER’S EXPO 2014 .

ΕΚΘΕΣΗ RUNNER ’ S EXPO 2014     Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της Τήνου στην έκθεση RUNNER ’ S EXPO 2014, έκθεση...




ΕΚΘΕΣΗ RUNNERS EXPO 2014

    Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παρουσία της Τήνου στην έκθεση RUNNERS EXPO 2014, έκθεση με θέμα τους αγώνες δρόμου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίου στο Γκάζι.
   Ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Εξωμβούργου Τήνου συμμετείχαν σε αυτή την έκθεση και παρουσίασαν στο κοινό τους αγώνες που θα διοργανωθούν στην Τήνο στις 14 Ιουνίου 2014, με την ονομασία TINOS RUNNING EXPERIENCE. Η διοργάνωση των αγώνων φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο της εταιρείας ALL ABOUT RUNNING μαζί με τρεις ακόμα μεγάλους αγώνες δρόμου που γίνονται κάθε χρόνο.
    Η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Εξωμβούργου Τήνου
κ. Σαραντίτη Μαργαρίτα, η Γενική Γραμματέας Κολλάρου Λουκία και η Ειδική Γραμματέας Κολλάρου Πετρίνα του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου αντιπροσώπευσαν τους δύο εμποροεπαγγελματικούς συλλόγους του νησιού, διένειμαν 1600 έντυπα με παρουσίαση της Τήνου και πληροφορίες για τους αγώνες, συζήτησαν με τους επισκέπτες για το νησί και τις λεπτομέρειες του προγράμματος των αγώνων καθώς και για τα πακέτα ειδικών τιμών εισιτηρίων - διαμονής – σίτισης – ενοικίασης οχημάτων κ.α. που θα δοθούν στους αθλητές που θα συμμετέχουν στους αγώνες.
    Το ενδιαφέρον για τη διοργάνωση ήταν πολύ μεγάλο και από αθλητές – δρομείς, αλλά και από επισκέπτες της έκθεσης που ενθουσιάστηκαν με το έντυπο και ρωτούσαν για τις διακοπές τους.
    Επίσης ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου έδωσε το παρόν και στο περίπτερο του NONVIOLENCE MOVEMENT (κίνημα κατά της βίας) και το RUN FOR PEACE TEAM (τρέξτε για την ομάδα ειρήνης), συμμετέχοντας στα δρώμενα του περιπτέρου, ζωγραφίζοντας το σήμα του κινήματος, σύμφωνα με τη δική μας προοπτική.
    Να σας ενημερώσουμε, επί της ευκαιρίας, ότι έχει δημιουργηθεί το ειδικό site www.tinosrunningexperience.gr, στο οποίο θα αναρτώνται όλες οι πληροφορίες και οι λεπτομέρειες που αφορούν στους αγώνες δρόμου της Τήνου και το οποίο θα ενημερώνεται συνεχώς με οτιδήποτε νέο αφορά στη διοργάνωση. Μέσω του site υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής για τη συμμετοχή στους αγώνες TINOS RUNNING EXPERIENCE.


Για το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού &   Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου                 Επαγγελματιών Εξωμβούργου Τήνου
Ο Πρόεδρος                                  Ο Πρόεδρος                                
Ανδρέας Τσιμέκης                            Αντώνης Μωραΐτης                             

Η Γενική Γραμματέας                         Η Αντιπρόεδρος      
Λουκία Κολλάρου                              Μαργαρίτα Σαραντίτη