Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πληροφορίες για το Info Kiosk του Εμπορικού Συλλόγου Τήνου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ INFO KIOSK ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ         Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Τήνου στα πλαίσια της προσπάθειάς τ...


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ INFO KIOSK ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ
   
    Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Τήνου στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την προβολή της Τήνου, με σκοπό την ανάπτυξη και την ευημερία της τοπικής οικονομίας, προβαίνει στη δημιουργία ηλεκτρονικής τράπεζας πληροφοριών (info kiosk).

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  Τα info kiosks (ηλεκτρονικές τράπεζες πληροφοριών) θα είναι δύο. Το ένα από αυτά θα είναι εσωτερικού χώρου και θα τοποθετηθεί σε πλοίο της γραμμής, δίνοντας πληροφορίες για την Τήνο στον ταξιδιώτη, ο οποίος έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή του να το εξερευνήσει. Το info kiosk εσωτερικού χώρου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προβολή του νησιού και σε εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδας. Το δεύτερο θα είναι εξωτερικού χώρου ειδικής κατασκευής, το οποίο θα τοποθετηθεί στην Πλατεία Παντανάσσης, στην αρχή της οδού Ευαγγελιστρίας.
    Τα παραπάνω info kiosks θα παρέχουν πληροφορίες σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά) με προοπτική προσθήκης και άλλων γλωσσών την επόμενη σαιζόν. Μερικές από τις ενότητες που θα περιλαμβάνουν τα info kiosks είναι :
*Γενικές πληροφορίες για την Τήνο (χάρτης του νησιού, χάρτης σύνδεσης με τα άλλα νησιά, φωτογραφίες, ιστορία, χρήσιμα τηλέφωνα, ναυτιλιακά πρακτορεία, τουριστικά γραφεία, ταξί, Κ.Τ.Ε.Λ.,  βενζινάδικα κ.α.)
*Χώρα της Τήνου (πληροφορίες, σημεία επισκεψιμότητας, φωτογραφίες, χάρτης κ.α.)
*Χωριά (πληροφορίες, δρώμενα, πανηγύρια, φωτογραφίες κ.α.)
*Παραλίες (οργανωμένες ή μη, πληροφορίες, φωτογραφίες κ.α.)
*Θρησκεία (Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, Καθολική Αρχιεπισκοπή Τήνου, Μονή Κεχροβουνίου – πληροφορίες, μουσεία, φωτογραφίες κ.α.)
*Μουσεία (λίστα με τα μουσεία του νησιού και που βρίσκονται, πληροφορίες, φωτογραφίες κ.α.)
*Εναλλακτικός τουρισμός (περιπατητικός, αναρριχητικός, ιστιοπλοΐα, καταδύσεις κ.α. με πληροφορίες και φωτογραφίες)
*Παραδοσιακά Προϊόντα (πληροφορίες, φωτογραφίες)
*Επιχειρήσεις (θα περιλαμβάνει διαφημιζόμενες επιχειρήσεις, οι οποίες θα είναι χωρισμένες σε ενότητες π.χ. διαμονή, φαγητό, νυχτερινή διασκέδαση, ενοικιαζόμενα οχήματα, sports, εμπορικά καταστήματα, είδη τροφίμων, ζαχαροπλαστεία, κομμωτήρια, τυπογραφεία κ.α.).
    Τα έσοδα του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Τήνου που θα συγκεντρώνονται από τις διαφημίσεις στα info kiosks θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά σε ενέργειες για την προβολή του νησιού όπως και όπου είναι εφικτό (συμμετοχή σε εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού, δημιουργία οδηγού για την Τήνο, έντυπες διαφημίσεις, διαφημίσεις στο διαδίκτυο κ.α.).

Σε περίπτωση που κάποια επιχείρηση ενδιαφέρεται να καταχωρηθεί στο info kiosk παρακαλούμε όπως επικοινωνήσει με τους :Τσιμέκη Ανδρέα 6945106363 & Κολλάρου Λουκία 6947522471



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ
                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                  ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                                        ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ