Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δεν μπόρεσε να προσεγγίσει το λιμάνι της Σικίνου το Aqua Spirit λόγω καιρού

Οι ισχυροί νότιοι άνεμοι που πνέουν από χθες στις Κυκλάδες δημιούργησαν πρόβλημα στο δρομολόγιο του πλοίου Aqua Spirit, καθώς σήμερα τ...



Οι ισχυροί νότιοι άνεμοι που πνέουν από χθες στις Κυκλάδες δημιούργησαν πρόβλημα στο δρομολόγιο του πλοίου Aqua Spirit, καθώς σήμερα το πρωί δεν μπόρεσε να προσεγγίσει το λιμάνι της Σικίνου όπως ήταν προγραμματισμένο.

Οι ανύπαρκτες λιμενικές υποδομές στα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων, σε συνδυασμό με τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν συχνά-πυκνά στο Αιγαίο, δημιουργούν πολλές φορές αντίστοιχα προβλήματα, αφήνοντας τους ηρωικούς κατοίκους των μικρών νησιών χωρίς πλοίο για πολλές μέρες.

Το cyclades24 σας έχει παρουσιάσει πολλές φορές τις ηρωικές προσπάθειες των καπετάνιων των πλοίων που ταξιδεύουν στα νησιά μας να δέσουν σε ακατάλληλα λιμάνια κάτω από εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του καπετάνιου και του πληρώματος του Aqua Spirit, αυτό δεν κατέστη δυνατό και το πλοίο αποχώρησε χωρίς να προσεγγίσει το λιμάνι της Σικίνου.

Πηγή : http://cyclades24.gr
Φώτο : Βαγγέλης Α Μπακτής - Τήνια News