Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΝΟΥ 2011-2014 | Παντελεήμων (Παντελής) Ι. Αρμάος

      Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ  ΔΗΜΟ  ΤΗΝΟΥ (2011 - 2014)            Αγαπητοί Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,   Πέρασαν 3,5 χρόνια αφότου ο φί...

     
Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟ  ΔΗΜΟ  ΤΗΝΟΥ (2011 - 2014)

           Αγαπητοί Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,

  Πέρασαν 3,5 χρόνια αφότου ο φίλος Σίμος Ορφανός μου πρότεινε να συμπορευτώ μαζί του στην προσπάθεια για προσφορά στο νησί μας, στους ανθρώπους του, μόνιμους κατοίκους, απόδημους, και παρεπιδημούντες.
   Πρόταση με μόνη προϋπόθεση την επιδίωξη βελτίωσης της ζωής των συμπατριωτών μας.
   Η ανταπόκριση μου, παρά τις διαδικαστικές δυσκολίες ήταν άμεση, αφού δίνονταν έτσι συνέχεια στις προσπάθειές μου από άλλο μετερίζι, για την προώθηση της ανάπτυξης και της αξιοποίησης πόρων και πλεονεκτημάτων, με ήδη γνωστές δραστηριότητες μου (ελαιοτριβείο, σφαγείο, ένταξη περιοχών τ. Δήμου Εξωμβούργου και τ. Κοινότητας Πανόρμου στα ΟΠΑΑΧ, αξιοποίηση προγραμμάτων συγχρηματοδοτούμενων από ΕΕ με υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων, πυρήνων δημιουργίας εισοδήματος και θέσεων απασχόλησης.

  Έτσι ξεκίνησε μια νέα πορεία μου στο νησί μας, στα τοπικά δρώμενα. Με μικρής διάρκειας κινητοποίησή μου και επικοινωνία προσωπική, επιτυγχάνεται μεγάλης έκτασης θετικό αποτέλεσμα. Για μια ακόμα φορά εκφράζω τις θερμότερες ευχαριστίες σε όσους με τίμησαν το 2010, αλλά και σε όσους είχαν στη συνέχεια των επικοινωνιών μας ένα ζεστό επαινετικό λόγο, καθώς και σε εκείνους που με κρίνουν καλόπιστα.
  Στην πορεία των 3,5 χρόνων είχα τις πραγματικά ευτυχείς στιγμές, να γνωριστώ και να επικοινωνήσω με πολύ μεγάλο αριθμό συμπατριωτών και να εισπράξω την εκτίμηση και την αγάπη τους. Καθήκον απέναντι σε όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες μου, ήταν να είμαι παρών στα συμβαίνοντα στο νησί μας, αλλά και ευρύτερα, και τα οποία μας επηρεάζουν με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.
  Η ενεργή παρουσία μου στα κοινωνικοπολιτικά, πολιτιστικά και κάθε ανθρώπινης δραστηριότητας δρώμενα κατά το μέτρο του δυνατού, είναι αυτονόητη δέσμευση. Κυριότατα όμως η δραστηριοποίησή μου στα θεσμικά όργανα, φορείς και συλλόγους του νησιού μας είναι εκ των "ων ουκ άνευ". Αυτό τήρησα και ακολούθησα με ενεργή συμμετοχή και τοποθέτηση επί των θεμάτων που έκρινα ότι μπορώ να εκφράσω συγκεκριμένη άποψη και πρόταση.
  Με κριτικές τοποθετήσεις και γόνιμο διάλογο, που αποτρέπει ισοπεδωτικές λογικές, μονοσήμαντες προσεγγίσεις, απόλυτες αλήθειες μονοκρατορικές αντιλήψεις.  Με αντίλογο, θετικές προσεγγίσεις που οδηγούν σε βελτιωμένες προτάσεις, συγκερασμό απόψεων και καλύτερο αποτέλεσμα στις αποφάσεις της Διοίκησης κάθε βαθμού.
Όλα αυτά για όσους παρακολουθούν τα γεγονότα εντός και εκτός νησιού τα τελευταία χρόνια είναι ευχερώς αντιληπτά και εν πολλοίς γνωστά.


Για την τιμή και την εκτίμηση από καρδιάς ευχαριστώ
Παντελεήμων (Παντελής) Ι. Αρμάος
Δημοτικός Σύμβουλος Τήνου