Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ο Α.Ο.Σύρου πήρε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι και την πρόκριση

Με γκολ που σημείωσε ο Αμπντούλ στο 12’ μετά από κόρνερ του Βαμβακούση, ο Α.Ο. Σύρου επιβλήθηκε του Άγιαξ Σύρου ...

kipello AJAX-AOS
Με γκολ που σημείωσε ο Αμπντούλ στο 12’ μετά από κόρνερ του Βαμβακούση, ο Α.Ο. Σύρου επιβλήθηκε του Άγιαξ Σύρου με 1-0 στο σημαντικότερο αγώνα κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων, στο πλαίσιο της Α’ φάσης.
Ο ΑΟΣ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, σημείωσε το νικητήριο τέρμα, ενώ θα μπορούσε να είχε διευρύνει το προβάδισμά του, αφού είχε δοκάρι πάλι με τον Αμπντούλ.

Στην επανάληψη ο Άγιαξ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση χάνοντας κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο ο Α.Ο. Σύρου κράτησε το πολύτιμο 1-0 που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για τη Β’ Φάση του κυπέλλου.


Οι παίκτες του Χρήστου Πελέκη πανηγύρισαν στο τέλος του αγώνα την πρώτη τους επιτυχία για τη νέα χρονιά, ενώ αυτοί του Μάκη Πούλου επικεντρώνονται πλέον αποκλειστικά στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε την αναμέτρηση, αφού υπολογίζεται ότι στο γήπεδο Ερμούπολης βρέθηκαν περίπου 400 φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

Συνθέσεις ομάδων:

ΑΟΣ (Πελέκης): Κρητικός, Δημόπουλος, Βαμβακούσης, Κόκκαλης, Μπελεγκρίνης, Χαβδούλας, Πάπιτσης, Τζώρτζης, Αμπντούλ, Κουρούμα, Πρίντεζης
Άγιαξ (Πούλος): Συριανός, Ρούσσος, Τιριγώτης, Παπαδάκης, Αναγνωστόπουλος, Μουράι, Λούσας, Καράβας, Μπαλόπιτας, Μανουδάκης, Συμιγδαλάς.



Διαιτητές: Βακόνδιος, Αγγέλου, Νομικός