Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

«Να γίνει θεσμός στην Τήνο»

Η πανέμορφη Τήνος είναι ο τρίτος σταθμός του φετινού σιρκουί Masters 2012 και σήμερα δόθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Όλοι ανέφ...

Η πανέμορφη Τήνος είναι ο τρίτος σταθμός του φετινού σιρκουί Masters 2012 και σήμερα δόθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Όλοι ανέφεραν πως θα ήθελαν αυτή η διοργάνωση να γίνει θεσμός στο νησί.


Με πολύ καλή διάθεση και έτοιμοι να προσφέρουν ό,τι καλύτερο για το Masters της Τήνου, υποδέχθηκαν οι διοργανωτές τους αθλητές και τους επισκέπτες στο νησί της Μεγαλόχαρης για το τουρνουά του Πανελληνίου Σιρκουί 2012 που θα διεξαχθεί το επόμενο τριήμερο.
Στη συνέντευξη Τύπου που έγινε στο Salva’s Cafe, ο Δήμαρχος Τήνου, Παναγιώτης Κροντηράς δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για την Τήνο που φιλοξενεί για πρώτη φορά μια διοργάνωση beach volley πανελλήνιου επιπέδου. Σκοπός μας είναι η διοργάνωση να γίνει θεσμός για την Τήνο και πιστεύουμε ότι έτσι θα ωθήσουμε τους νέους προς ένα άθλημα που ταιριάζει απόλυτα στο νησί μας, αλλά και στη χώρα μας συνολικά. Καλωσορίζουμε τους αθλητές και την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τους καλούμε να γνωρίσουν το νησί μας, ένα νησί τέχνης και πολιτισμού. Ευχαριστώ την ομοσπονδία και τους τοπικούς φορείς για τη βοήθεια τους στη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Σας εύχομαι καλή επιτυχία και καλή διαμονή».
Η Μαρία Δελατόλα, μέλος της Τοπικής Επιτροπής Κυκλάδων, σημείωσε: «Χαιρετίζω με τη σειρά μου τη διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley 2012 στην Τήνο. Εκ μέρους του προέδρου της ΕΟΠΕ, κύριου Μαυρομάτη και του προέδρου της Τοπικής Επιτροπής Κυκλάδων, κ. Μπαλόπητα, ευχαριστούμε τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και όλους όσοι βοήθησαν για την προετοιμασία της διοργάνωσης η οποία αναδεικνύει το άθλημα αλλά και το νησί μας. Ευχαριστώ τους τοπικούς φορείς και την εταιρία Aegean Construction για τη βοήθεια τους».
Ο Δημήτρης Λούβαρης, ιδιοκτήτης της Aegean Constructions ΕΠΕ, ως συνδιοργανωτής στο Masters της Τήνου, είπε: «Η εταιρεία μας έχει ξεκινήσει ένα τριετές πρόγραμμα αθλητικών διοργανώσεων με εκκίνηση αυτή του πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley. Με τη βοήθεια του Δήμου και της Ομοσπονδίας, πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε και ότι θα φιλοξενήσουμε επιτυχημένα το μεγάλο αυτό γεγονός στο νησί μας».