Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Σαντορίνη για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών

Συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Κομόρες ο οποίος διευκόλυνε την παράνομη έξοδο από την...

AERODROMIO_SANTORINHS
Συνελήφθη χθες στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης ένας 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Κομόρες ο οποίος διευκόλυνε την παράνομη έξοδο από την χώρα δύο ομοεθνών του, ενός 33χρονου και μιας 22χρονης.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα ο 33χρονος με την 22χρονη κάνοντας χρήση πλαστών δελτίων ταυτότητας, επιχείρησαν να ταξιδέψουν από τον Κρατικό Αερολιμένα Θήρας για χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από την διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος συνόδευσε τους δυο ομοεθνείς του από την Αθήνα στη Σαντορίνη, όπου και επόπτευε τους χώρους στους οποίους κινούνταν προς αποφυγή των αστυνομικών ελέγχων. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος και η 22χρονη διέμεναν παράνομα στην χώρα.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο πλαστά δελτία αστυνομικής ταυτότητας και ένα πλαστό διαβατήριο Γαλλικών Αρχών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Αν θέλετε να μαθαίνετε όσα σημαντικά διαδραματίζονται στο Νησί μας κάντε like στην σελίδα του ΤήνιαNews στο Facebook πατώντας εδώ.