Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Επίσκεψη του Πρέσβη του Λουξεμβούργου στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι το Επιμελητήριο Κυκλάδων, ο Πρέσβης του Λουξεμβούργου στη χώρα μας κ. Christian Biever , στο πλαίσιο τη...


Επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι το Επιμελητήριο Κυκλάδων, ο Πρέσβης του Λουξεμβούργου στη χώρα μας κ. Christian Biever, στο πλαίσιο της σύντομης παραμονής του στη Σύρο, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Γιάννη Ρούσσο, το Διευθυντή του Επιμελητηρίου κ. Αλέξη Τσιάντη, την Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Επιμελητηρίου κ. Εμμανουέλλα Σταμίρη και άλλα στελέχη του φορέα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου καλωσόρισε τον Πρέσβη με μια ξενάγηση στο αναπαλαιωμένο αρχοντικό Πρασσακάκη ενώ ακολούθησε συνοπτική παρουσίαση των κύριων δραστηριοτήτων και στόχων του φορέα.

Συζητήθηκαν, μεταξύ των άλλων, θέματα τοπικής επιχειρηματικότητας, ενέργειες προσέλκυσης νέων τουριστικών αγορών και το ζήτημα του όλο και αυξανόμενου εξαγωγικού προσανατολισμού των τοπικά παραγόμενων προϊόντων. Κλείνοντας εξέφρασαν και οι δυο πλευρές την επιθυμία να επανέλθουν με προτάσεις μελλοντικής συνεργασίας και ενίσχυσης επιχειρηματικών επαφών και σχέσεων.