Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Λίγη υπομονή ακόμα… | ΤΗΝΟΣ – Τολμαμε Μαζι

                                                           Τήνος, 15 Μαΐου 2014 Λίγη υπομονή ακόμα… ΤΗΝΟΣ – Τολμάμε μαζ...

                                                         

Τήνος, 15 Μαΐου 2014

Λίγη υπομονή ακόμα…

ΤΗΝΟΣ – Τολμάμε μαζί

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΟΝΤΗΡΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ      

Λίγη υπομονή ακόμα… 

 Όσο περνάνε οι μέρες και η λαϊκή ετυμηγορία πλησιάζει, τόσο χάνεται η ψυχραιμία:
Σκηνή 1η
Προεκλογική παρουσία της «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ» στην Κώμη, Τετάρτη 14/5. Σε παρατήρηση παριστάμενου, πώς ο κ. Κροντηράς παραμένει Δήμαρχος τόσα χρόνια αν είναι τελείως ανίκανος, το λόγο παίρνει προβεβλημένο στέλεχος της παράταξης, νομικός. Και ούτε λίγο ούτε πολύ παραλληλίζει το Δήμαρχο Τήνου με το δικτάτορα Παπαδόπουλο. Με την έννοια δηλαδή ότι και ο Παπαδόπουλος ήτανε για 7 χρόνια στα πράγματα αλλά κάποια στιγμή τελείωσε!
Μια μικρή διαφορά, σας διέφυγε κύριοι της «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ». Ο Δήμαρχος Τήνου είναι αιρετός και η μακροημέρευσή του στα κοινά είναι προϊόν της αβίαστης και ελεύθερης βούλησης, τριών διαφορετικών εκλογικών σωμάτων, του Κτικάδου, του Εξωμβούργου και του νησιού μας ολόκληρου. Και αν δεν ανέχεται την απώλεια του μέτρου και τα επικίνδυνα ολισθήματα ο κ. Σίμος Ορφανός, οφείλει εδώ και τώρα να φροντίσει για την αποκατάσταση του Δημάρχου, με την ανάκληση αυτού που λέχθηκε.
Σκηνή 2η
Γραφείο Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κυκλάδων, στην οδό Τριών Ιεραρχών. Το Σωματείο, προφανώς μέσα στους σκοπούς του από το καταστατικό του, συμπεριλαμβάνει και την ευθεία παρέμβαση στις Δημοτικές εκλογές!!! Έτσι εξηγείται η ανάρτηση ανακοινώσεων με το εύγλωττο περιεχόμενο: «ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΨΕΜΑΤΑ», «ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»,  «ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΕ ΨΕΥΤΕΣ» .
Και για να μην υπάρξει καμία αμφιβολία, μετά από λίγες ώρες προστίθεται παραπλεύρως και το ψηφοδέλτιο της «Δημιουργικής Πορείας», δίπλα στις απαράδεκτες ανακοινώσεις – προτροπές του Σωματείου.
Εμείς δεν φοβόμαστε τις πρακτικές τους γιατί γυρίζουν σε βάρος τους. Και το αποδεικνύουμε έμπρακτα, δημοσιοποιώντας και το ολίσθημα στην Κώμη και τις εμετικές παρεμβάσεις του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κυκλάδων. Τους συκοφάντες θα τους βάλει στην θέση τους ο περήφανος Τηνιακός λαός. Ο λαός μας που μόνο προσβεβλημένος μπορεί να νοιώθει από το θέατρο του παραλόγου, της 1ης και 2ης πιο πάνω σκηνής.
Ο Δήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Τήνου
Παναγιώτης Κροντηράς