Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝΟΥ - ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝΟΥ – ΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τήνος 7 Μαΐου 2014 Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου  με ομόφωνη...



ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΤΗΝΟΥ – ΑΝΔΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τήνος 7 Μαΐου 2014
Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου  με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου που ελήφθη την 27-3-2014 (κατεβάστε την απόφαση από εδώ) αποφάσισε να προχωρήσει τις διαδικασίες για τη δημιουργία υδατοδρομίου στο νησί της Τήνου.
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η παραχώρηση χώρου εμβαδού 222,43τ.μ στην ανατολική πλευρά της προβλήτας του Βίντσι μέσω διενέργειας πλειοδοτικού διαγωνισμού με σκοπό την ίδρυση, κατασκευή, λειτουργία και εκμετάλλευση υδατοδρομίου με δαπάνη του παραχωρησιούχου, χωρίς οικονομικό κόστος για το ΔΛΤΤ-Α.
Αμέσως μετά την έγκριση της απόφασης από τις αρμόδιες υπηρεσίες, θα ολοκληρωθούν οι ενέργειες για την ανάδειξη της εταιρείας που θα αναλάβει την ίδρυση του υδατοδρομίου, ξεκινώντας έτσι μια νέα εποχή για την Τήνο.
Τα οφέλη από μια τέτοια εξέλιξη θα είναι πολλά, αφού πλέον όσοι ενδιαφέρονται να επισκεφτούν την Τήνο, θα έχουν μια ακόμα σίγουρη, γρήγορη  και ασφαλή  επιλογή.
                                                                                                                       
                                                                                                                               Ο Πρόεδρος