Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δημόσια επιστολή Ρένου Αθηναίου προς Ανώνυμους Συκοφάντες

Επειδή κατά τη διάρκεια της φετινής προεκλογικής αντιπαράθεσης, κυκλοφόρησαν κακόβουλες και συκοφαντικές επιστολές που θίγουν την τιμή τ...

Επειδή κατά τη διάρκεια της φετινής προεκλογικής αντιπαράθεσης, κυκλοφόρησαν κακόβουλες και συκοφαντικές επιστολές που θίγουν την τιμή της οικογένειάς μου, αναγκάζομαι να υπενθυμίσω και να ενημερώσω για τα παρακάτω:

Στις Δημοτικές εκλογές του 2006, έθεσα υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου με το ψηφοδέλτιο του κ. Ορφανού και εκλέχθηκα, παρά την προσπάθεια που έγινε για να μην εκλεγώ, όπως εκ των υστέρων έμαθα, τόσο από τον κ. Ορφανό, όσο και από στενό του συνεργάτη.

Η συμπεριφορά του Ορφανού και της παρέας του στο πρόσωπο του Κώστα Αθηναίου, ήταν τουλάχιστον  αχαρακτήριστη. Τι να πρωτοθυμηθώ; Την με εντολή Ορφανού καθαίρεσή του αδερφού μου από το Λιμενικό Ταμείο και την εν συνεχεία δικαίωση και επαναφορά του από την Περιφέρεια; ή την αχαρακτήριστη φράση του στενού συνεργάτη του, ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου "ποια έργα μωρέ και ποιος Αθηναίος"; Στον αντίποδα, δημόσια προσπαθούσε ο κ. Ορφανός να σφετεριστεί το έργο των προκατόχων του, που εξακολουθεί αμείωτα όπως βλέπω να το κάνει ακόμα και σήμερα. Η πίκρα του αείμνηστου αδερφού μου ήταν πολύ μεγάλη και δικαιολογημένα έντονες οι αντιδράσεις μου σε αυτές τις προκλήσεις.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, επειδή δεν μπορούσα να συμβιβάσω την συνείδησή μου με τα πεπραγμένα της θητείας του κ. Ορφανού, αναγκάστηκα να αποχωρήσω από την παράταξή του και να δηλώσω την ανεξαρτητοποίησή μου.

Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα, να δημοσιοποιήσω στοιχεία της αλληλογραφίας από το αρχείο του αδερφού μου, να παραθέσω επιστολές κλπ κλπ. Όμως δεν το κάνω, για να μη δώσω τη μνήμη ενός ανθρώπου, που το έργο του έχει καταξιωθεί στο τόπο του, βορά στην πολιτική αντιπαράθεση.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 με την απόλυτα σύμφωνη γνώμη του αδερφού μου, υποστήριξα το ψηφοδέλτιο του κ. Κροντηρά, τον οποίο ο αδερφός μου κι εγώ εκτιμούσαμε, αναγνωρίζοντας το έργο του στον Δήμο Εξωμβούργου. Για του λόγου μου το αληθές, σας παραπέμπω στην προ τετραετίας ανοικτή επιστολή μου: http://goo.gl/8bMCpo

Κύριοι συκοφάντες (ανώνυμοι και επώνυμοι),

Τι νόημα έχει να εξαγοραστεί σήμερα η υποστήριξη ενός ανθρώπου, που προσωπικά και οικογενειακά στηρίζει αταλάντευτα τον Δήμαρχο Κροντηρά τουλάχιστον εδώ και 4 χρόνια; Ο ισχυρισμός αυτός αποτελεί γκάφα ολκής, που μόνο γέλια μπορεί να δημιουργήσει.

Ο αείμνηστος Δήμαρχος Κώστα Αθηναίος έχει κριθεί από την ιστορία και τον Τηνιακό λαό (μια μικρή βόλτα στο νησί θα σας υπενθυμίσει τουλάχιστον το δεύτερο). 

Μην σφετερίζεστε όψιμα το όνομα, το έργο και το όραμά του, γιατί θα βρεθείτε απέναντι σε στοιχεία με ονοματεπώνυμα και ημερομηνίες.

Αν προτίθεστε να προσφέρετε στον τόπο, να το κάντε με προτάσεις και έργα και να αφήσετε τα ανυπόγραφα "χαρτάκια". Όσο και να προσπαθείτε να διαστρεβλώσετε την ιστορία, η αλήθεια δεν κρύβεται.

Σε λίγες μέρες και με τη βοήθεια της Παναγιάς μας, οι Τηνιακοί θα βάλουν τις πρακτικές της ανώνυμης ρουφιανιάς, του μικρόψυχου κουτσομπολιού και της λασπολογίας, οριστικά στα αζήτητα...

ΡΕΝΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ