Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Μήνυμα Δημάρχου Τήνου στους μαθητές

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλήνιων εξετάσεων, εύχομαι στους μαθητές της Γ΄ τάξης του Λυκείου ...

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλήνιων εξετάσεων, εύχομαι στους μαθητές της Γ΄ τάξης του Λυκείου καλή επιτυχία, με τους κόπους τους να αποδίδουν σύντομα καρπούς.
Με επιμονή και προσήλωση στους στόχους σας, θα καταφέρετε να επιτύχετε, δικαιώνοντας απόλυτα τις θυσίες σας. Σε μια δύσκολη εποχή όπως αυτή που διανύουμε, η ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση, μπορεί να γίνει ευκαιρία προσωπικής καταξίωσης. Οι ελπίδες όλων μας στηρίζονται στη δική σας δύναμη και αισιοδοξία. Οι δικές σας προσπάθειες είναι αυτές που θα φέρουν στον τόπο μας τη μελλοντική ανάπτυξη και πρόοδο που περιμένουμε.

Εύχομαι και σε όλους τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καλή επιτυχία στις προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις για τις ανώτερες μαθητικές τάξεις.   
Στους γονείς και εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στον αγώνα των παιδιών και μαθητών τους, εύχομαι επίσης καλή δύναμη, αφού η δική τους στήριξη είναι απαραίτητη για την επιτυχία των μαθητών.