Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Περιοδεία Γ. Δεκαβάλλα στην Τήνο

Ρόδος, 10 Μαΐου 2014 Δελτίο Τύπου             Στα εγκαίνια του νέου αθλητικού κέντρου της Τήνου παρέστησαν τόσο ο Χωρικός Αν...

Ρόδος, 10 Μαΐου 2014

Δελτίο Τύπου

            Στα εγκαίνια του νέου αθλητικού κέντρου της Τήνου παρέστησαν τόσο ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γιώργος Πουσσαίος, όσο και ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης και υποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γιάννης Δεκαβάλλας.
            Στη συνέχεια ο κ. Δεκαβάλλας παρέστη από κοινού με τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης «Νότιο Αιγαίο-Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» από την Περιφερειακή Ενότητας Τήνου κ.κ. Ματθαίο Βίλλα και Ραφαήλ Μωραίτη, στις πολιτιστικές αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε αναβίωση των αθλητικών αγώνων «Τήνια 1895» από το Δήμο Τήνου και τον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο .

            Τόσο ο κ. Δεκαβάλλας, όσο και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι είχαν ενημερωτικές συναντήσεις για θέματα της Τήνου με το Δήμαρχο Τήνου, κ. Παναγιώτη Κροντηρά και τον υποψήφιο Δήμαρχο, κ. Σίμο Ορφανό.
            Τέλος οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Γιάννη Μαχαιρίδη, περιόδευσαν σε καταστήματα της Τήνου, είχαν συζήτηση με επιχειρηματίες του νησιού για τα προβλήματα τους, καθώς και με άλλους πολίτες του νησιού.