Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ . Εμπορικός Σύλλογος Τήνος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ...




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

    Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου σας ενημερώνουμε ότι η συνεργασία του Συλλόγου μας με την GOLDEN STAR FERRIES και το πλοίο SUPERFERRIE για τα μέλη του ισχύει και για το 2014, δηλαδή 20 % έκπτωση στο ατομικό εισιτήριο και στο εισιτήριο του οχήματος.
    Η παραπάνω έκπτωση δίνεται μόνο από τα κεντρικά πρακτορεία, είναι αυστηρά προσωπική και δε μεταβιβάζεται. Κατά την έκδοση του εισιτηρίου στα κεντρικά πρακτορεία πρέπει να επιδεικνύεται υποχρεωτικά η ταυτότητα μέλους (η οποία θα ελέγχεται αυστηρά από τα πρακτορεία αν ισχύει για το τρέχον έτος) και η αστυνομική ταυτότητα. Επίσης η επίδειξη των παραπάνω είναι υποχρεωτική και κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων στο πλοίο. Εάν, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, δεν υπάρχουν οι δύο ταυτότητες, ο επιβάτης θα πρέπει να πληρώσει τη διαφορά του εισιτηρίου.
      
   
Για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

       Ο Πρόεδρος                                 Η Γενική Γραμματέας
  


    Ανδρέας Τσιμέκης                                 Λουκία Κολλάρου
       




ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
   
    Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου σας ενημερώνουμε ότι τα γραφεία του Συλλόγου μας στην οδό
Ν. Δρόσου, στο κτίριο της πρώην Δ.Ο.Υ. Τήνου, στον 1ο όροφο θα είναι ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 17:00 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 19:00, για την ανανέωση της ταυτότητας μέλους του Συλλόγου.
    Η ανανέωση της ταυτότητας για το έτος 2014 γίνεται εφόσον σαν μέλος είστε οικονομικά ενήμερο. Σας ενημερώνουμε ότι η συνδρομή του Συλλόγου δεν έχει αλλάξει και παραμένει στα 30,00 ευρώ, όπως και τα προηγούμενα χρόνια.
    Παρακαλούμε τα μέλη μας να έχετε μαζί σας την παλιά ταυτότητα του Συλλόγου και την αστυνομική σας ταυτότητα, αν αυτή έχει αλλαχθεί. Σε περίπτωση έκδοσης νέας ταυτότητας θα πρέπει να έχετε μαζί σας και μία φωτογραφία, της οποίας το μέγεθος θα πρέπει να είναι όπως αυτής που χρησιμοποιείται στις αστυνομικές ταυτότητες.
    Τα μέλη του Δ.Σ. που θα παρευρίσκονται στα γραφεία τις ώρες λειτουργίας θα μπορούν να σας δώσουν πληροφορίες και για οποιοδήποτε θέμα θελήσετε.
    Τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και της Λαμπροβδομάδας τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά.  
  
Για το Δ.Σ. του
Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

       Ο Πρόεδρος                                 Η Γενική Γραμματέας
  

    
     Ανδρέας Τσιμέκης                               Λουκία Κολλάρου