Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΤΗΝΟ Με την ευλογία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β΄, πραγματοποιήθηκε την Πέ...



ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΤΗΝΟ

Με την ευλογία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β΄, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Μαρτίου, στην Ιερά νήσο Τήνο, διανομή τροφίμων σε εμπερίστατες και άπορες οικογένειες, Τηνίων και μεταναστών, τα οποία συγκεντρώθηκαν στα ειδικά καλάθια που βρίσκονται στα πολυκαταστήματα «ΒΙΔΑΛΗΣ» και «ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ» στα πλαίσια του προγράμματος «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».
Ωσαύτως διενεμήθησαν τα ως κάτωθι, ευγενική προσφορά του κ. Γρηγορίου Τασούλα: 20 ζεύγη παιδικά παπούτσια, 2 ζεύγη γυναικεία παπούτσια, εφηβικά ρούχα και παιδικά παιχνίδια.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε τόσο τους διευθύνοντες τα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, όσο και τους απλούς πολίτες για την προσφορά τους στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Επιτροπή Κληρικών και Λαϊκών, υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, διένειμαν τα τρόφιμα και τον ρουχισμό με διάκριση στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.