Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Οι Αυστριακοί ετοιμάζονται να... βουλιάξουν τη Μύκονο και Σαντορίνη

«Καλοκαιρινή αύρα αντί οικονομικής κρίσης, η Μύκονος και η Σαντορίνη θα κατακλυστούν και πάλι τον Ιούλιο και Αύγουστο από τουρίστες, αλλά...

«Καλοκαιρινή αύρα αντί οικονομικής κρίσης, η Μύκονος και η Σαντορίνη θα κατακλυστούν και πάλι τον Ιούλιο και Αύγουστο από τουρίστες, αλλά όποιος θέλει να γνωρίσει τις ήσυχες πλευρές των κλασικών Κυκλάδων Θα ήταν καλύτερο να βρεθεί εκεί νωρίτερα»...

Αυτό  αναφέρει στην εισαγωγή του πεντασέλιδου αφιερώματος στα δύο κυκλαδίτικα νησιά, στο νέο τεύχος του μεγάλης κυκλοφορίας αυστριακού εβδομαδιαίου περιοδικού «Νιούς» και στο ειδικό ένθετό του «Ταξίδια».

Στο αφιέρωμα υπογραμμίζεται πως με τις απευθείας πτήσεις των δύο αυστριακών αυστριακών αεροπορικών εταιρειών «AUA» και «Niki» προς τη Μύκονο, είναι πολύ εύκολη και γρήγορη η μετάβαση στα δύο νησιά.

 Όπως σημειώνεται, μεταξύ άλλων, στη Μύκονο, με τα 88 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκταση και τις 200 παραλίες της, η θάλασσα απέχει μόλις δέκα λεπτά της ώρας από το αεροδρόμιο και το μόνο που έχει να επιλέξει ο επισκέπτης είναι ανάμεσα στα δύο "πρόσωπα" του νησιού, από τη μια εκείνο των πάρτι και από την άλλη το ρομαντικό.

Στη συνέχεια, περιγράφονται οι γνωστότερες παραλίες του νησιού, εκείνες που συγκεντρώνουν πολλούς νέους από τα πέρατα του κόσμου, όπως και οι άλλες που προσφέρονται για ξεκούραση και ηρεμία, όπως του Αγίου Ιωάννη και της Αγίας Άννας.

Στο μέρος του αφιερώματος που αφορά στη Σαντορίνη σημειώνεται, ότι αυτό το νησί που είναι από τα ομορφότερα της Ελλάδας θεωρείται από πολλούς, ότι αποτελεί τμήμα της αρχαίας Ατλαντίδας, συγκεντρώνοντας από τα μέσα Ιουνίου τις ιδιωτικές θαλαμηγούς, τους θαυμαστές των πάρτι, τους νέους που γιορτάζουν εκεί την αποφοίτησή τους, ή εκείνους που θέλουν να απολαύσουν τη ρομαντική πλευρά του νησιού.

Γίνεται επίσης περιγραφή των δυνατοτήτων που έχει ο επισκέπτης και τονίζεται πως για να απολαύσει κάποιος καλύτερα τις ομορφιές της Σαντορίνης είναι προτιμότερο να την επισκεφθεί πριν από τον Ιούλιο ή το Σεπτέμβριο, καθώς οι Κυκλάδες προσφέρονται για κολύμπι μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.

Το αφιέρωμα συμπληρώνεται με διάφορες προτάσεις για τον επισκέπτη ως προς την πρόσβαση των δύο νησιών, τη διαμονή, το φαγητό, τις εκδηλώσεις, αλλά και τις δυνατότητες για εκδρομές, όπως, για παράδειγμα, στη γειτονική Δήλο.

Πηγή : http://www.plektani.gr/