Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Νίκες για κορασίδες και παίδες του Φοίνικα Σύρου

Τρία στα τρία για τις ομάδες που Φοίνικα που είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο! Οι κορασίδες και οι παίδες της ομάδας , ...



Τρία στα τρία για τις ομάδες που Φοίνικα που είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο! Οι κορασίδες και οι παίδες της ομάδας , πανηγύρισαν εύκολες νίκες χθες και σήμερα με αντίπαλο τις αντίστοιχες ομάδες του Ποσειδώνα Τήνου σε παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων.
Κάλυψαν επάξια τα κενά οι “μικρές”
Συγκεκριμένα, οι κορασίδες αντιμετώπισαν δύο φορές την ομάδα της Τήνου και έφτασαν άνετα στη νίκη. Χθες το απόγευμα, ως γηπεδούχες, επιβλήθηκαν με 3-0 σετ (25-18, 25-7, 25-10), ενώ σήμερα το πρωί, ως τυπικά φιλοξενούμενες, πανηγύρισαν ακόμη μία εύκολη νίκη με 0-3 σετ (8-25, 9-25, 10-25).
Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα , αγωνίστηκε ουσιαστικά με τις παγκορασίδες και μοναδική αθλήτρια από τις κορασίδες την Τσάπαλα, καθώς οι υπόλοιπες είχαν υποχρεώσεις στη Νάξο για το σχολικό πρωτάθλημα.
Η σύνθεση του Φοίνικα: Τσάπαλα, Ξαγοράρη Κ., Βαρθαλίτου, Χαλβατζή-Δεριζιώτη, Ρούσσου Α., Ξαγοράρη Β., Ρούσσου Κ., Γιαλόγλου, Ξαγοράρη Π., Ρηγούτσου.
Εύκολα και οι παίδες
Εύκολη ήταν και η επικράτηση των παίδων, οι οποίοι το απόγευμα του Σαββάτου επικράτησαν και αυτοί με 3-0 σετ της αντίστοιχης ομάδας του Ποσειδώνα Τήνου.
Η σύνθεση της ομάδας : Ρούσσος Μ., Βελούδης, Ανδρεόπουλος, Φίλιππας, Ρούσσος Α., Μαυράκης, Ρηγούτσος, Σαβέρας.


Πηγή : http://www.foinikasclub.gr