Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΜΕΑ ΤΗΝΟΥ

Προνοιακά επιδόματα Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2014 Εγκρίθηκε το κονδύλι από το υπουργείο Εσωτερικών για τα Προνοιακά επιδόματα μηνών Ιανου...



Προνοιακά επιδόματα Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2014
Εγκρίθηκε το κονδύλι από το υπουργείο Εσωτερικών για τα Προνοιακά επιδόματα μηνών Ιανουαρίου Φεβρουαρίου 2014 και θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες η πληρωμή των δικαιούχων από του δήμους.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών κατανέμονται, από το Λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών, που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων για κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών», συνολικό ποσό 112.752.087,50 € στους παρακάτω Δήμους της χώρας, αποκλειστικά και μόνο τα προνοιακά επιδόματα στους κατά νόμο δικαιούχους αυτών, για τους μήνες Ιανουάριο - Φεβρουάριο έτους 2014.
Με την απόφαση του υπουργείου επίσης καλούνται οι Δήμοι να γνωρίσουν έως τη Παρασκευή 11.4.2014 τα ποσά που απαιτούνται προκειμένου να καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα του διμήνου Μαρτίου - Απριλίου 2014.
Ενημερωση από Σωματειο Τηνου ¨εχουμε δικαιωμα»