Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Διαμαρτυρία από το Λογιστικό Σύλλογο Σύρου - Τήνου

Ο  Λογιστικός Σύλλογος Σύρου-Τήνου  συμμετέχει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας Λογιστών στην Πλατεία Συντάγματος την Παρασκευή 07/03/201...



Ο Λογιστικός Σύλλογος Σύρου-Τήνου συμμετέχει στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας Λογιστών στην Πλατεία Συντάγματος την Παρασκευή 07/03/2014 και ώρα 1:00 μ.μ. και καλεί όλους τους συναδέλφους να κλείσουν τα γραφεία τους την ίδια ημέρα, ως ένδειξη συμπαράστασης στον κοινό αγώνα όλου του κλάδου και να μην πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε Δ.Ο.Υ. , Ι.Κ.Α. κ.λπ.
Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
Τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωση το τελευταίο εξάμηνο,  ισορροπούμε πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί, ακροβατώντας ανάμεσα σε εγκυκλίους και απελπισμένους επιχειρηματίες – πολίτες αυτής της χώρας.
Γιατί  ελάχιστοι πέρα από εμάς μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθος της καταστροφής της οικονομίας της χώρας. Είμαστε δέκτες λόγω της δουλειάς μας, όλου του ανθρώπινου πόνου και της απόγνωσης. Κάθε μέρα που ξημερώνει, φέρνει νέα μέτρα από την κυβέρνηση, πιο επώδυνα από τα χθεσινά, μέτρα που μας οδηγούν σε οικονομική και κοινωνική περιθωριοποίηση και εξαθλίωση. Το αβέβαιο και συνεχώς μεταβαλλόμενο φορολογικό τοπίο, η έλλειψη ξεκάθαρων διατάξεων, οι αμφιλεγόμενες ερμηνευτικές προσεγγίσεις, οι ασφυκτικές καταληκτικές προθεσμίες, ο φόρτος εργασίας των τρεχουσών υποχρεώσεων, τα μεγάλα πρόστιμα που καραδοκούν και άλλα πολλά, σφίγγουν σαν βρόχος τον λαιμό μας

Δεν είμαστε, ούτε έχουμε σκοπό να γίνουμε συνένοχοι μιας σιωπηρής συγκατάβασης. Δεν είμαστε οι αντικαταστάτες, ούτε οι άμισθοι φοροεισπράκτορες που καλύπτουν την αδυναμία του κρατικού μηχανισμού. Δεν διαπραγματευόμαστε την επαγγελματική και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια μας.

Πηγή : http://cyclades24.gr