Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Παραδόθηκε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης ο 25χρονος

Παραδόθηκε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης ο 25χρονος που είχε διαφύγει μετά την άγρια επίθεση με μαχαίρι που άσκησε νωρίς το πρωί της 25ης Μ...

Παραδόθηκε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης ο 25χρονος που είχε διαφύγει μετά την άγρια επίθεση με μαχαίρι που άσκησε νωρίς το πρωί της 25ης Μαρτίου κατά 38χρονου στο κέντρο της πόλης της Νάξου. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 25χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ μετά την παράδοσή του προέκυψαν νέα στοιχεία...



Ο 25χρονος που παραδόθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Naxos News, μετά τις 15:00 της Τετάρτης 26/3 συνοδεία του δικηγόρου του. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 25χρονος λίγο μετά την παράδοσή του στο Α.Τ. Νάξου, οδηγήθηκε για εξέταση στο Κ.Υ.-Νοσοκομείο Νάξου, αφού φέρεται να είχε δεχθεί επίθεση από τον 38χρονο πριν του επιτεθεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν για τραύμα στο αυτί και σε άλλα σημεία του σώματος.

Την Πέμπτη θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου  να απολογηθεί για την πράξη του.

Στην περίπτωση που η κατηγορία δεν αλλάξει και παραμείνει ως απόπειρα ανθρωποκτονίας, οι ποινές που προβλέπονται είναι βαριές.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφασίζουν αν θα αφεθεί ελεύθερος ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ή αν θα υπάρξει προσωρινή κράτηση.

Στην περίπτωση που υπάρξει ομοφωνία ανακριτή - εισαγγελέα η απόφασή τους εκτελείται αμέσως, ενώ σε περίπτωση που έχουν διαφορετική άποψη αποφαίνεται το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο (Πλημμελειοδικών).

Το χρονικό

Πάγωσε η κοινωνία της Νάξου ανήμερα 25ης Μαρτίου από το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε ξημερώματα Τρίτης, γύρω στις 6:00, στην πόλη της Νάξου.

Οι πληροφορίες του Naxos News αναφέρουν ότι ο 25χρονος μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με τον 38χρονο του επιτέθηκε με μαχαίρι αρκετές φορές, κάποιοι κάνουν λόγο για τουλάχιστον 15 μαχαιριές, ενώ νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος δέχθηκε προηγούμενα επίθεση από τον 38χρονο.

Το μαχαίρι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ήταν τύπου σουγιά και η επίθεση έγινε αρκετές φορές στο πρόσωπο του 38χρονου, αλλά και στο θώρακα και στο λαιμό.

Και οι δυο διασκέδαζαν το προηγούμενο βράδυ, σε διαφορετικά όμως νυχτερινά κέντρα.

Ο 38χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ.-Νοσοκομείο Νάξου και στη συνέχεια με ελικόπτερο σε Νοσοκομείο της Αθήνας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η αιτία του τραγικού συμβάντος μεταξύ του 25χρονου και του 38χρονου εικάζεται ότι έχει τις ρίζες της σε διαφορά που είχαν κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Αμέσως μετά το συμβάν, την Τρίτη 25/3, είχαν συλληφθεί οι γονείς του με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, αφού ο 26χρονος αντιμετώπιζε την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας.


Πηγή : http://www.naxos-news.gr/