Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πρόβλημα στον ανεφοδιασμό καυσίμων = Νo money

Το Ε/Γ- Ο/Γ Θεόφιλος δεν πραγματοποίησε το προγραμματισμένο του για σήμερα δρομολόγιο λόγω «προβλημάτων στον ανεφοδιασμό καυσίμων», όπως...

theofilos ploio
Το Ε/Γ- Ο/Γ Θεόφιλος δεν πραγματοποίησε το προγραμματισμένο του για σήμερα δρομολόγιο λόγω «προβλημάτων στον ανεφοδιασμό καυσίμων», όπως δήλωσε η ίδια η εταιρεία.Αποτέλεσμα αυτής της νέας εμπλοκής ήταν να ταλαιπωρηθούν 166 επιβάτες, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν ποτέ στον προορισμό τους.
Συγκεκριμένα,χθες το μεσημέρι ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Καβάλας ότι το προγραμματισμένο δρομολόγιο του πλοίου «Θεόφιλος» από το λιμάνι της Καβάλας για Μύρινα Λήμνου – Μυτιλήνη – Χίο – Σάμο – Καρλόβασι – Φούρνους – Εύδηλο – Σύρο – Πειραιά δεν θα εκτελεστεί λόγω εμπλοκής ανεφοδιασμού με καύσιμα, κατά δήλωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.
Τα προβλήματα στην ΝEL συνεχίστηκαν…
Το απόγευμα της Δευτέρας ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λαυρίου ότι το προγραμματισμένο δρομολόγιο του «Ταξιάρχης» από το λιμάνι του Λαυρίου (για Ψαρά – Άγιο Ευστράτιο – Λήμνο – Καβάλα) δεν εκτελέστηκε λόγω μη εφοδιασμού του πλοίου με καύσιμα, κατά δήλωση της πλοιοκτήτριας εταιρείας.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου διενεργείται προανάκριση.

Πηγή : http://cyclades24.gr/