Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΔ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  Πληροφορίες: 2283360125 e-mail : tinos_press@1516.syzefxis.gov.gr                                   ...

ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Πληροφορίες: 2283360125
e-mail: tinos_press@1516.syzefxis.gov.gr                

                                      Τήνος, 19/2/2014



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΔ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Στην ημερίδα για τον τουρισμό που πραγματοποιήθηκε χτες 18/2/2014 στην Ρόδο από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε ο Δήμαρχος. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού και κύριο θέμα της ήταν οι προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης των νησιών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Στα πλαίσιά της παρουσιάστηκαν και οι άξονες της Στρατηγικής της Περιφέρειας για τον Τουρισμό με σκοπό την αξιοποίηση της ταυτότητας του κάθε νησιού και μέσο τον συντονισμό και τη συνεργασία με τους Δήμους. Στην ημερίδα τοποθετήθηκε σχετικά ο Δήμαρχος επισημαίνοντας τον καθοριστικό ρόλο του τουρισμού για την βιώσιμη ανάπτυξη των νησιών, αλλά και τον ουσιαστικό ρόλο των έργων υποδομής, των υπηρεσιών υγείας και της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των νησιών.

Σήμερα, Τετάρτη 19/2/2014, ο Δήμαρχος συμμετείχε στην τακτική συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο με σημαντικότατα θέματα στην ημερίδα διάταξη. Ο Δήμαρχος έθεσε εκτός ημερησίας διατάξεως τα θέματα: κινητικότητας των υπαλλήλων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ένταξης των Ν.Π.Ι.Δ. στο σύστημα της Ενιαίας Αρχής Πληρωμής και  των αποσπασμένων υπαλλήλων από τις καταργημένες Δ.Ο.Υ. στους Δήμους, των οποίων η απόσπαση βρίσκεται πλέον  υπό αναστολή.