Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Επίσκεψη του βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Συρμαλένιου, στη Νάξο

Συρμαλένιος Νίκος Βουλευτής Κυκλάδων www . syrmalenios . gr ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επίσκεψη στη Νάξο Στη Νάξο βρέθη...



Συρμαλένιος Νίκος
Βουλευτής Κυκλάδων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στη Νάξο

Στη Νάξο βρέθηκε από 14 έως 16/2 ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος.
Παρευρέθηκε στη νεκρώσιμη ακολουθία του εκλεκτού μας συντρόφου εκπαιδευτικού Νίκου Βλησίδη, δημοτικού συμβούλου του Δήμου Νάξου, δραστήριου και αγαπητού μέλους της Ναξιακής κοινωνίας, που έφυγε αιφνιδιαστικά από τη ζωή.

Παρευρέθηκε επίσης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας, όπου στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε συνοπτικά τις ενέργειές μας και στη βουλή για την αυτοτέλεια και τη λειτουργία του νοσοκομείου, που άνοιξε με τους αγώνες του ναξιακού λαού. Στηλίτευσε την πολιτική των μνημονιακών κυβερνήσεων που δημιουργούν συνθήκες κατάρρευσης της δημόσιας υγείας και εκθείασε τους γιατρούς και όλο το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό που με αυταπάρνηση κρατούν τις υπηρεσίες υγείας σε άριστο επίπεδο.

Παρευρέθηκε ακόμη στην κοπή της πίτας της Ένωσης Ξενοδόχων, όπου ανέφερε ότι ο τουρισμός παραμένει ο τελευταίος πυλώνας ανάπτυξης της χώρας και τόνισε ότι δεν μπορεί να λειτουργεί ως μονοκαλλιέργεια ξεκομμένος από την αγροτική παραγωγή και τη συνολική παραγωγική ανασυγκρότηση. Είπε επίσης ότι το μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης που προωθεί η κυβέρνηση, είναι αυτό της πολυτελούς τουριστικής κατοικίας, που αδιακρίτως μπορεί να ξεφυτρώσει σε περιοχές αιγιαλού και παραλίας, καταστρέφοντας το περιβαλλοντικό συγκριτικό πλεονέκτημα των νησιών μας και σε ανταγωνισμό με τις μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις.

Επίσης, στον χαιρετισμό του στην κοπή της πίτας του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου, ανέφερε ότι οι έμποροι και οι επαγγελματίες μαζί με τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους και τους μικρούς αγρότες, είναι αυτοί που έχουν νοιώσει βαθιά τις επιπτώσεις της κρίσης και των μέτρων που ακολούθησαν.
Τέλος, μαζί με τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Νάξου, επισκέφθηκε τη Μονή καθώς και την γιορταστική εκδήλωση με τα χοιροσφάγια στην Απείρανθο.


17/2/2014