Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ·          ΑΚΡΙΒΑ ΜΟΥ... ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ. ·         ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ...



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
·         ΑΚΡΙΒΑ ΜΟΥ... ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ.
·        ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ.
·        ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.

Σύρος, 20 Φεβρουαρίου 2014

            Την Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η 4η συνεδρίαση για το 2014 της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στη Σύρο και στη Ρόδο με τηλεδιάσκεψη.
Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, "η έγκριση όρων δημοπράτησης του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το Νομό Δωδεκανήσου". Η περιφερειακή πλειοψηφία, με περισή υποκρισία, ζήτησε την προώθηση της δημοπράτησης με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (!) ενώ όφειλε και μπορούσε να είχε ξεκινήσει νωρίτερα τη διαδικασία. Νωπές είναι οι μνήμες από το περυσινό πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών που είχε ξεκινήσει "κατόπιν εορτής".
Παράλληλα διατυπώσαμε τις επιφυλάξεις μας για το ύψος του προϋπολογισμού. Σε εποχές κρίσης, η δαπάνη ύψους 160.000 ευρώ για καταπολέμηση κουνουπιών είναι τουλάχιστον προκλητική.
Για τους παραπάνω λόγους,  οι εκπρόσωποι του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ για τα νησιά μας στην Οικονομική Επιτροπή κ. Χάλαμπος Κόκκινος και κ. Γιώργος Παπαμανώλης  μειοψήφισαν στην έγκριση όρων δημοπράτησης  του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών στο Νομό Δωδεκανήσου.
Την ίδια ώρα, διαπιστώσαμε  καθυστέρηση στο πρόγραμμα δακοκτονίας για τις Κυκλάδες και ζητήσαμε να πληροφορηθούμε το χρόνο δημοπράτησής του. Αρνητική εντύπωση μας προκάλεσε η άγνοια που ομολόγησαν τα στελέχη της περιφερειακής αρχής για την τύχη του προγράμματος...!!!



Χαράλαμπος Κόκκινος
Επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας
του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου
και του Περιφερειακού Συνδυασμού
«ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»
Τηλ.6974750407
kokkinosxar@yahoo.gr