Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δελτίο τύπου προς ενημέρωση των ανασφάλιστων ασφαλισμένων από τον ΟΑΕΕ

Είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μικροί έμποροι και βιοτέχνες  βιοπαλαιστές ανά την Ελλάδα, που έχουμε πέσει θύματα εξαναγκα...







Είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μικροί έμποροι και βιοτέχνες βιοπαλαιστές ανά την Ελλάδα, που έχουμε πέσει θύματα εξαναγκασμού του ΟΑΕΕ.

Ζητάμε την ελευθερία μας και το δικαίωμα της επιλογής πού θα ασφαλιστούμε και τι θα πληρώνουμε!

Αλλά  πάνω από όλα ζητάμε από τον ΟΑΕΕ να έχει δημοκρατική, ανθρώπινη  και λογική συμπεριφορά  προς όλους εμάς τους ασφαλισμένους του.
Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις,  με τη δημιουργία του Κ.Ε.Α.Ο 400,000 ελεύθεροι επαγγελματίες απειλούνται με κατασχέσεις  για τις  οφειλές τους προς τον ΟΑΕΕ. 
Με ένα γρήγορο υπολογισμό δηλαδή, (400,000 Επαγγελματίες μαζί με τις οικογένειες  τους, με ένα μέσο όρο 2 παιδιών, μιλάμε για 1.600.000  πληθυσμό) χωρίς να υπολογίσουμε τους  υπαλλήλους μαζί  με τις δικές τους οικογένειες  που έχει στην επιχείρηση του ο κάθε οφειλέτης προς τον ΟΑΕΕ. Αν λοιπόν νομίζουν ότι μπορούν να πετάξουν στο δρόμο 2.000.000 κόσμο και ίσως πολύ περισσότερους στο δρόμο ας το κάνουν. 

Παρακαλούμε πολύ να δημοσιοποιήσετε το θέμα μας και να μας βοηθήσετε στον αγώνα μας για την επιβίωσή μας και τη διάσωση της τελευταίας αξιοπρέπειας που μας απέμεινε.

Για τις ενέργειες που έχουμε κάνει έως τώρα, μπορείτε να ενημερωθείτε στο blog της ομάδας: 
και στην ομάδα μας στο facebook:

Επικοινωνήστε με τον συντονιστή της ομάδας μας στην Τήνο, Γρηγόρη Μαρτούλα 6955778797,για περισσότερες πληροφορίες και για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τις διαδικασίες έτσι ώστε να γλυτώσετε την περιουσία σας.