Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Κοτσάκια, αλλά και αποδοκιμασίες για το Γιάννη Βρούτση στη Νάξο (ΦΩΤΟ)

Στη γενέτειρά του τη Νάξο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο υπουργός Εργασίας και βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης, όπου παρέστη σε εκδηλώσε...

Στη γενέτειρά του τη Νάξο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο υπουργός Εργασίας και βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης, όπου παρέστη σε εκδηλώσεις σωματείων. Ο υπουργός, μεταξύ άλλων, παρευρέθη στον αγιασμό και την κοπή της πίτας της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, στα εγκαίνια του νέου γραφείου και την κοπή της πίτας του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου, καθώς και σε παραδοσιακό δρώμενο στην Απείρανθο της Νάξου, όπου τον υποδέχθηκαν με "κοτσάκια", αλλά δεν έλειψαν και οι αποδοκιμασίες, όπως και κατά την αναχώρησή του από το νησί. Τι δήλωσε στο Naxos News...

Ο κ. Γ.Βρούτσης στα εγκαίνια του νέου γραφείου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την επίσκεψή του ση Νάξο, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας στο Naxos News, λίγο πριν αποχωρήσει από το νησί.


Ο υπουργός Εργασίας με το Μητροπολίτη Παροναξίας, Καλλίνικο και ιερείς κατά το δείπνο που παρέθεσε η Ένωση Ξενοδόχων Νάξου

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την επίσκεψή του ση Νάξο, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας στο Naxos News, λίγο πριν αποχωρήσει από το νησί.

"Η Νάξος είναι ένα νησί με απεριόριστες δυνατότητες. Βρέθηκα, μεταξύ άλλων, στην Απείρανθο σε παραδοσιακό δρώμενο με κτηνοτρόφους και η φιλοξενία ήταν ιδιαίτερα θερμή", σημείωσε ο κ. Βρούτσης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά προηγούμενη επίσκεψή του πέρσι στη Νάξο υπήρξε οργανωμένη εκδήλωση αποδοκιμασίας, όμως αυτή τη φορά δεν συνέβη κάτι ανάλογο, παρά περιπτώσεις φραστικής επίθεσης, ενώ την ώρα που αναχωρούσε από το χωριό ακούστηκαν φωνές αποδοκιμασίας.



"Ο κόσμος έχει αντιληφθεί τις έντονες προσπάθειες που καταβάλλουμε", δήλωσε απαντώντας σε σχετικό ερώτημα.


Ο υπουργός με το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο παραδοσιακό γλέντι στην Απείρανθο

Ήταν φανερή εξ’ άλλου η ικανοποίησή του από τα κεράσματα και τη φιλοξενία που είχε κατά την παραμονή του στο νησί.

Τα κοτσάκια που είπαν στον υπουργό Απεραθίτες:
"Γεια σου υπουργέ λεβέντη, που’ ρθες στου χωριού το γλέντι"

"Πενήντα χρόνια υπουργό είχε να δει η Νάξος
εύχομαι να  ’σαι και εσύ όπως εκείνος άξ(ι)ος"

Αποδοκιμασίες κατά την αναχώρηση

Αργότερα, κατά την ώρα που αναχωρούσε ο κ. Γιάννης Βρούτσης από τη Νάξο λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής με το πλοίο της γραμμής, περί τους 20 πολίτες είχαν συγκεντρωθεί στο λιμάνι φωνάζοντας συνθήματα, όπως: "Λαέ πεινάς γιατί τους προσκυνάς;" και "Σε Ελλάδα, Τουρκία, Αλβανία, ο εχθρός είναι στις τράπεζες και στα υπουργεία".

"Αποκλιμάκωση της ανεργίας το 2014"

Όσον αφορά τις τοποθετήσεις που έκανε κατά τη συμμετοχή του σε εκδηλώσεις δυο μεγάλων επαγγελματικών σωματείων της Νάξου, επικεντρώθηκε στην αύξηση που προβλέπεται ότι θα έχει ο τουρισμός το καλοκαίρι του 2014, επισημαίνοντας, ότι αυτό θα έχει πολλαπλασιαστική επίδραση στο σύστημα της οικονομίας.

Ακόμη, επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να μειωθούν οι συντάξεις και επισήμανε ότι το 2014 θα έχουμε αποκλιμάκωση της ανεργίας

Πηγή : http://www.naxos-news.gr/