Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πραγματοποιήθηκε ο Θεσμός του ΣΕΓΑΣ 'Γύρος των Πόλεων' στην Τήνο

Σήμερα Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, η πόλη μας φιλοξένησε τον 2ο Γύρο των Πόλεων, που ανέλαβε ο ΣΕΓΑΣ. Οι Γύροι των Πόλεων, με την επωνυμ...


Σήμερα Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, η πόλη μας φιλοξένησε τον 2ο Γύρο των Πόλεων, που ανέλαβε ο ΣΕΓΑΣ.


Οι Γύροι των Πόλεων, με την επωνυμία «Μιχάλης Κούσης», διεξάγονται κάθε χρόνο από τον ΣΕΓΑΣ σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Φέτος, για πρώτη φορά στην σχεδόν δεκαετή ιστορία του θεσμού, ένα νησί των Κυκλάδων αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη διοργάνωση, με τον ΣΕΓΑΣ να κάνει αποδεκτό το αίτημα του δήμου Τήνου και του ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων.
Έτσι, και η Τήνος υποδέχτηκε – μεταξύ άλλων – δέκα Έλληνες πρωταθλητές και δέκα Ελληνίδες πρωταθλήτριες, οι οποίοι μαζί με πλήθος άλλων αθλουμένων γνώρισαν τρέχοντας την πόλη της Τήνου. Η απόσταση, την οποία έτρεξαν οι άντρες είναι 6.000 μέτρα, ενώ οι γυναίκες  3.500 μέτρα. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όχι μόνο αθλητές και αθλήτριες με δελτίο του ΣΕΓΑΣ αλλά και δρομείς χωρίς δελτίο. Παράλληλα, διεξάχθηκαν και αγώνες για τους μαθητές των γυμνασίων και των δημοτικών σχολείων με επίσης ελεύθερη συμμετοχή. Οι μαθητές και οι μαθήτριες των γυμνασίων έτρεξαν 2.000 μέτρα ενώ οι μαθητές και οι μαθήτριες των δημοτικών σχολείων 1.000 μέτρα.


Με πληροφορίες από το Naxosnow.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ