Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Λαβράκι στο πόθεν έσχες βουλευτών

Απ' ό,τι μάθαμε ο έλεγχος για το πόθεν έσχες των βουλευτών βγάζει λαβράκι και μάλιστα... χοντρό. Οι ορκωτοί λογιστές οι οποίοι έχο...



Απ' ό,τι μάθαμε ο έλεγχος για το πόθεν έσχες των βουλευτών βγάζει λαβράκι και μάλιστα... χοντρό. Οι ορκωτοί λογιστές οι οποίοι έχουν αναλάβει να κάνουν απλό γενικό έλεγχο στα στοιχεία που καταθέτουν οι βουλευτές στη δήλωση πόθεν έσχες, έχουν εντοπίσει τρύπες, αν και δεν μπορούν πρακτικά να προχωρήσουν παραπάνω γιατί χρειάζονται έλεγχοι καταθέσεων και περιουσιακών στοιχείων με επιμέλεια. Ακόμη όμως κι αυτός ο γενικός έλεγχος δείχνει εξόφθαλμες αναντιστοιχίες σε περιουσιακά στοιχεία και έσοδα. Έτσι απευθύνονται στους βουλευτές ζητώντας εξηγήσεις.
Μπροστά λοιπόν σε αυτή τη διαδικασία που είναι πιθανόν να οδηγήσει κάποιους στο σκαμνί, οι έχοντες τη μύγα και την μαύρη περιουσία, άρχισαν να διαρρέουν πως "το να πληρώνει η Βουλή για ορκωτούς λογιστές και αμφίβολους ελέγχους είναι άσκοπο και επιζήμιο για τη χώρα". Σκοπός είναι μέσα από την απαξίωση της διαδικασίας ή να σταματήσουν τους λογιστές ή να τους ακυρώσουν προκαταβολικά. Ποιοί είναι αυτοί θα φανεί σύντομα αφού είπαμε πρόκειται για χοντρό λαβράκι που δεν μπορεί να κρυφτεί. Πολύ χοντρό.

Πηγή : http://www.koutipandoras.gr/