Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Χαράλαμπος Κόκκινος : Η επένδυση στη Γνώση, απάντηση στην κρίση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ Σύρος 10 Φεβρουαρίου 2014 Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ , ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ • Στην τελετή απονομής των...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
Σύρος 10 Φεβρουαρίου 2014
Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ , ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
Στην τελετή απονομής των βραβείων του 20ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Μαθητικών Εντύπων που διοργάνωσε η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ στις 8 Φεβρουαρίου 2014 παρευρέθηκε και μίλησε  ο Χαράλαμπος Κόκκινος , επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβούλιου Αιγαίου και Πρόεδρος της ΔΟΕ.

Ανάμεσα στα σχολεία της χώρας που διακρίθηκαν ήταν το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σύμης.
Στον χαιρετισμό του ο κος Κόκκινος συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές που τιμήθηκαν και την εφημερίδα που επί 20 χρόνια στηρίζει αυτό το διαγωνισμό-θεσμό.
Απευθυνόμενος στους παριστάμενους υπουργούς κο Αρβανιτοπουλο και Καψη τους ζήτησε , σε αυτούς τους δύσκολους και κρίσιμους καιρούς να επενδύσουν στη γνώση και στην Παιδεία ως απάντηση στην κρίση. Μόνο με ισχυρή Παιδεία μπορούμε να ανταποκριθούμε στις μεγάλες σύγχρονες προκλήσεις.

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014, ο κος Κόκκινος πάρεση στην δοξολογία στο Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στην Αθήνα , χοροστατουντος  του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κκ. Δωρόθεου και στη συνεχεία στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η εν Αθήναις Αδελφότητα Τηνίων για την 191η επέτειο ευρέσεως της θαυματουργής εικόνας της Μεγαλόχαρης.