Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Στάση εργασίας τη Δευτέρα στα λιμάνια

Οι υπάλληλοι των λιμανιών και λιμενεργάτες θα κάνουν στάση εργασίας από τη αρχή της πρωινής βάρδιας μέχρι τις 11.00 ενώ θα πραγματ...




Οι υπάλληλοι των λιμανιών και λιμενεργάτες θα κάνουν στάση εργασίας από τη αρχή της πρωινής βάρδιας μέχρι τις 11.00 ενώ θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις στα διοικητικά κέντρα των λιμανιών...


“Να σταματήσει κάθε προσπάθεια ξεπουλήματος των λιμανιών” ζητούν από την κυβέρνηση η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ), η Ένωση Λιμενεργατών και ο Σύνδεσμος Εποπτών και Αρχιεργατών του ΟΛΠ, προαναγγέλλοντας κινητοποιήσεις, με αφορμή την παρουσίαση της πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του ΟΛΠ από το ΤΑΙΠΕΔ στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής την Τετάρτη 26/02.

Για την ερχόμενη Δευτέρα έχουν κηρύξει στάση εργασίας ενω προαναγγέλλουν κινητοποίηση την ημέρα συζήτησης στη Βουλή με μαζική διαμαρτυρία έξω από το κοινοβούλιο.

Στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση έξω από το κτίριο της Διοίκησης στις 8 το πρωί.

“Με μια πρόσκληση προς τους βουλευτές της Επιτροπής Οικονομικών, στην οποία προσπαθούν να κρύψουν το έγκλημα που επιχειρούν, θέλουν να πάρουν το πράσινο φως για να ξεκινήσουν τη διαδικασία παράδοσης στους ξένους μονοπωλιακούς ομίλους και στα ιδιωτικά Funds της ναυαρχίδας των Λιμανιών, τον ΟΛΠ” αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας και η Ένωση Λιμενεργατών.

Προσθέτουν επίσης ότι η “κυβέρνηση και τα κόμματα που την απαρτίζουν θα έχουν ακέραιη την ευθύνη, καθώς επίσης και εκείνοι οι βουλευτές ξεχωριστά που δεν θα εμποδίσουν το επιχειρούμενο ξεπούλημα”.



Πηγή : http://www.plektani.gr/
Φωτο : Αρχείο Τήνια NEWS