Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Άβολος ο στάβλος, το άλογο ζει στο σπίτι!

Η κτηνίατρος Stephanie Arndt λατρεύει όλα τα ζώα, λόγω δουλειάς φυσικά, όμως έχει μεγάλη αδυναμία στα άλογα. Πριν από 3 χρόνια περίπου α...




Η κτηνίατρος Stephanie Arndt λατρεύει όλα τα ζώα, λόγω δουλειάς φυσικά, όμως έχει μεγάλη αδυναμία στα άλογα. Πριν από 3 χρόνια περίπου απέκτησε τον Nasar, ένα συμπαθέστατο άλογο, το οποίο ζούσε στο στάβλο του, ενώκαθημερινά η ιδιοκτήτριά του απολάμβανε βόλτες μαζί του στη γερμανική εξοχή. Όμως τον Δεκέμβριο μια σφοδρή κακοκαιρία χτύπησε την πόλη Holt όπου μένουν με αποτέλεσμα το ζώο να δυσκολεύτηκε αρκετά με το χιόνι και το κρύο. 


Έτσι η Stephanie αποφάσισε να το βάλει στο σπίτι, έστω προσωρινά, μέχρι να περάσει το πολύ κρύο. Ο Nasar όμως βολεύτηκε για τα καλά στη θαλπωρή και τη ζεστασιά του σπιτιού και πλέον δεν αποφασίζει με τίποτα να επιστρέψει στον ψυχρό στάβλο. Αντ’ αυτού περνά μια χαράμε την ιδιοκτήτριά του και καμία ζημιά δεν κάνει. «Είναι προσεχτικός και πανέξυπνος. Καταλαβαίνει ότι αν φερθεί σαν κύριος θα μείνει μέσα. Αλλιώς θα επιστρέψει στον στάβλο του. Και μάλλον κάτι τέτοιο δεν το θέλει!», λέει η ίδια στη Washington Post. 


Πηγή : http://perierga.gr/