Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Απάντηση Προέδρου Κοινωφελούς Επιχ/σης για αίθουσα Μονής Ουρσουλίων

Προς: Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου – Τήνου Υπόψη Σεβασμιώτατου Αρχιεπισκόπου Νικόλαου Σεβασμιώτατε, Η Κοινωφελής Δημοτική Ε...

Προς:
Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου – Τήνου

Υπόψη Σεβασμιώτατου
Αρχιεπισκόπου Νικόλαου

Σεβασμιώτατε,

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση διοργανώνει κάθε χρόνο όπως γνωρίζετε παιδικό πάρτι στα πλαίσια των Αποκριάτικων εκδηλώσεων στον χώρο της Μονής Ουρσουλινών στα Λουτρά, έδρα του Δημοτικού Σχολείου Εξωμβούργου.
Μετά από προφορική συνεννόηση με τα γραφεία της Αρχιεπισκοπής, διοργανώνουμε και φέτος την ίδια εκδήλωση, στον ίδιο χώρο την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 18:30. Εκ παραδρομής όμως στην αφίσα των εκδηλώσεων ο ανωτέρω χώρος αναφέρθηκε  “Αίθουσα του Σχολείου Λουτρών”, ενώ εννοείται η αίθουσα της Μονής Ουρσουλινών που ανήκει στην Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου – Τήνου. Η λάθος αναφορά έχει διορθωθεί όπου αυτό είναι δυνατόν και εκτυπώνονται ήδη νέες συμπληρωματικές αφίσες για την αντικατάσταση αυτών που έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία του νησιού.  
Όσον αφορά την γραπτή αίτηση χρήσης της αίθουσας της Μονής, δυστυχώς αυτό λόγω φόρτου εργασίας της εθελοντικής ομάδας που αφιερώνουν τον λιγοστό τους χρόνο στην διοργάνωσή των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού 2014 αμελήθηκε και δεν κατατέθηκε στα γραφεία σας εγκαίρως, κάτι που όμως έχει ήδη γίνει.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.
 


ο Πρόεδρος
της Κοινωφελούς Επιχείρησης




Αντώνιος Βιδάλης