Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

1ος ο Άγιαξ, 2ος ο Α.Ο.Σ και 3ος ο καλύτερος!

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της χρονιάς, μεταξύ του Α.Ο Πάγου και του Α jax  Σύρου που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Άνω Σύρου. To  τελευ...

pagos ajax
Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της χρονιάς, μεταξύ του Α.Ο Πάγου και του Αjax Σύρου που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Άνω Σύρου.To τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής στάθηκε μοιραίο για την ομάδα του Πάγου, καθώς ήθελε νίκη και μόνο νίκη απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Ρούσσου.
Ένα παιχνίδι που έσπαγε καρδιές παρακολούθησαν πάνω από 350 άτομα, με τον Άγιαξ να παίρνει την νίκη στο 91ο λεπτό με το νεοαποκτηθέντα Κώτση και το εισιτήριο για την επόμενη φάσηαπέναντι σε μια
αξιοπρεπέστατη ομάδα με σπουδαίο σύνολο. Ίσως ο τρόπος που ολοκλήρωσε  το πρωτάθλημα o Πάγος να τον αδικεί (για την πορεία μέχρι τώρα αλλά και για το ότι ήταν καλύτερος στο αποψινό derby), αλλά αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά.
Ο Αίαντας πήρε μία μεγάλη νίκη που τον οδηγεί απευθείας στα μπαράζ του πρωταθλήματος
2ος ο Α.Ο.Σ που θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον 2ο του Β΄' ομίλου (Παμμηλιακός-Α.Ο Πάρου) για την είσοδο στην τελική πεντάδα.
  • Στο 1ο λεπτό ο Ξένος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλΕ την μπάλα άουτ
  • Στο 10ο λεπτό, σουτ του Κώτση στα χέρια του Κουκή
  • Στο 22ο λεπτό κεφαλιά του Τσάλμα που κατέληξε άουτ
  • Στο 27ο λεπτό ο Μπογδάν με απευθείας εκτέλεση φάουλ την έστειλε πάνω  από το οριζόντιο δοκάρι
  • Τεράστια ευκαιρία από το Τσάλμα να ανοίξει το σκορ στο 30ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Ξένου.
  • Στο 40ο λεπτό ο Πάγος έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με φάουλ του Βαρθαλίτη,  και το Ν. Ρούσσο να μην καταφέρνει να την βρει.
  • Στο 44ο λεπτό παραλίγο να δούμε το πιο «τρελό» αυτογκόλ της χρονιάς. Το διώξιμο του Μπαλόπιτα λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει το  Κώστα Συριανό.
  • Στο 59ο λεπτό ο Πάγος έχασε έναν από τους κορυφαίους του παίκτες. Ο Γιάννης Τσάλμας αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο.
  • Στο 75ο λεπτό ο Πάγος βρέθηκε κοντά στο να ανοίξει το σκορ αλλά το σουτ του Πάπιτση δεν βρήκε δύχτια.
  • Στο 89ο λεπτό η φάση του αγώνα με τον Πάπιτση να περνάει τη μπάλα πάνω από τον Συριανό, τον Αναγνωστόπουλο να διώχνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή, αφού πρώτα είχε χτύπησει στο δοκάρι.
  • Στις καθυστερήσεις ο Σαγκινέτος έφυγε στην κόντρα και με ασίστ στον Κώτση ο τελευταίος την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 και τον Αγιαξ απευθείας στα μπαράζ και τον Πάγο στα ‘’κρύα του λουτρού’’.
Με 10 παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι και οι δυο ομάδες καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις οι Αναγνωστόπουλος και Σαμιωτάκης.
Α.Ο Πάγου (Ξενικάκης): Κουκής, Φωτεινιάς, Γ. Ρούσσος, Σαμιωτάκης, Ν. Ρούσσος, Παλαιολόγος, Βαρθαλίτης, Νομικός, Τσάλμας, Πάπιτσης, Ξένος.
Άγιαξ (Ρούσσος): Συριανός, Μεμάι, Φουάσης, Βασάλος, Αναγνωστόπουλος, Μπαλόπιτας, Κώτσης, Μουράΐ, Κ. Ρούσσος, Μπογδάν, Λούσσας.
Διαιτητές: Δεληγιάννης,Σουλτάνης-Νομικός

                          Ομάδα    Βαθμοί   Αγώνες   Νίκες      Ισοπαλίες     Ήττες      Υπέρ       Κατά
1.             ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ          29           12           9              2              1              26           7
2.             Α.Ο. ΣΥΡΟΥ           29           12           9              2              1              37           10

3.             Α.Ο. ΠΑΓΟΥ          23           12           7              2              3              30           15
4.             Α.Σ. ΑΝΩ ΜΕΡΑ   20           12           6              2              4              31           15
5.             Α.Ε. ΣΤΕΝΗΣ        9              12           2              3              7              15           29
6.             Α.Ο. ΤΗΝΟΥ          8              12           2              2              8              17           32
7.             Α.Ο. ΥΔΡΟΥΣΑ     -1            12           0              1              11           9              57


Πηγή : Cyclades24.gr/