Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ανακοίνωση συμπαράστασης σε εκπαιδευτικό που συνελήφθη

Το Δ. Σ. της ΕΛΜΕ Α Κυκλάδων καταγγέλλει τη σύλληψη του εκπαιδευτικού Παύλου Αντωνόπουλου, μέλους της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ. Ο συνάδελφος συνελ...

sillisi antonopoulou

Το Δ. Σ. της ΕΛΜΕ Α Κυκλάδων καταγγέλλει τη σύλληψη του εκπαιδευτικού Παύλου Αντωνόπουλου, μέλους της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ. Ο συνάδελφος συνελήφθη κατά τη διάρκεια ανοιχτής συνέντευξης τύπου των συνδικαλιστικών και πολιτικών οργανώσεων που διοργάνωναν τη διαδήλωση ενάντια σε κυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Ένωση. Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου ο συνάδελφος προσάγεται στα δικαστήρια με την κατηγορία της συμμετοχής σε απαγορευμένη συγκέντρωση και της αντίστασης κατά της αρχής.
Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου αναλαμβάνει την προεδρία της ΕΕ απαγορεύοντας διαδηλώσεις και στέλνοντας στην Ασφάλεια όσους αντιστέκονται. Αποκαλύπτεται έτσι το πραγματικό αντιλαϊκό και αυταρχικό πρόσωπο της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ούτε οι απαγορεύσεις, ούτε οι συλλήψεις, ούτε η καταστολή μπορούν να κάμψουν τους λαϊκούς αγώνες.
Το Δ. Σ. της ΕΛΜΕ Α Κυκλάδων απαιτεί την άμεση απελευθέρωση και απαλλαγή του συναδέλφου Π. Αντωνόπουλου από όλες τις κατηγορίες.
ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΘΑ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

                        Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

           Π.Παπαμιχαήλ
          
Λ. Τσιομπάνης



 Πηγή : http://cyclades24.gr