Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις για ζώνες στον Αθλητικό Σύλλογο Αινεία Τήνου

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΝΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ Καποδιστρίου 8, Χώρα Τήνου Τηλ: 6946730291 Σήμερα (χθες 15/12/2013)  ο Αθλητικός Σύλλογος Α...


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΝΕΙΑΣ ΤΗΝΟΥ
Καποδιστρίου 8, Χώρα Τήνου
Τηλ: 6946730291


Σήμερα (χθες 15/12/2013) ο Αθλητικός Σύλλογος Αινείας Τήνου πραγματοποίησε τις πρώτες εξετάσεις για ζώνες στο χώρο του συλλόγου. Στις εξετάσεις παρευρέθηκε και ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος TAE KWON  DO κ. Κυριάκος Παρασίδης όπου μαζί με τον προπονητή κ.Πρελορέντζο Μάνθο εξέτασαν τους αθλητές των τμημάτων παίδων, εφήβων και ενηλίκων. Συγχαρητήρια δόθηκαν από τους δύο εξεταστές στους αθλητές τόσο για την πειθαρχία τους όσο και τις αθλητικές τους ικανότητες.
Το Tae Kwon Do εκτός από μια πολεμική τέχνη είναι πλέον και άθλημα ολυμπιακό. Έτσι ο συνδυασμός των δύο αυτών χαρακτηριστικών προσφέρει στον αθλητή εκτός από τις γνώσεις της αυτοάμυνας, της αυτοπεποίθησης και του σεβασμού μέσα από την πολεμική τέχνη και όλα τα στοιχεία ενός αθλήματος όπως ευγενής άμιλλα, συνεργασία, ομαδικό πνεύμα, διαμορφώνοντας έτσι την προσωπικότητα των αθλητών με θετικά χαρακτηριστικά, προσφέροντας μια σωστή διαπαιδαγώγηση με όλες τις αρχές και τα ήθη για την ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.