Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ευχές πολιτιστικού συλλόγου Καλλονής - Καρκάδου Τήνου

    ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ -ΚΑΡΚΑΔΟΥ ΤΗΝΟΥ                         Αθήνα  20  Δεκεμβρίου 2013  ΑΣΗΜΑΚΗ ΦΩΤΗΛΑ 40 & Λ. Α...

    ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΚΑΛΛΟΝΗΣ -ΚΑΡΚΑΔΟΥ ΤΗΝΟΥ                         Αθήνα  20  Δεκεμβρίου 2013
 ΑΣΗΜΑΚΗ ΦΩΤΗΛΑ 40 & Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ                          Αριθμ. Πρωτ. :11
             Τ.Κ. 11473  ΑΘΗΝΑ                                                 


              ΕΥΧΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.


    Αγαπητοί Συμπατριώτες & Συμπατριώτισσες Φίλες & Φίλοι του Συλλόγου
 

    Η έλευση του Θεανθρώπου και Σωτήρα μας, να φωτίζει το δρόμο μας και να οδηγεί τις πράξεις μας στα Χριστιανικά μηνύματα της δικαιοσύνης, της συμφιλίωσης, της αλληλεγγύης και της αδελφοσύνης. Ο Νέος Χρόνος, ας είναι μια νέα αρχή για ανασύνταξη και καλύτερο προγραμματισμό σκέψεων και πράξεων. Οι γιορτινές ευχές μας, είναι εγκάρδιες για ειρηνικές, γαλήνιες,  αισιόδοξες μέρες, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και συλλογικό.
     Ο Σύλλογος μας προγραμματίζει να περιέλθουμε τα χωριά μας και να τραγουδήσουμε τα κάλαντα. Στις 30 Δεκεμβρίου 2013 η Χορωδία της Κώμης υπό την διεύθυνση της Κας Γεωργίας Μπακογιάννη θα παρουσιάσει στον μεγαλόπρεπο Ιερό Ναό του Αγίου Ζαχαρία Καλλονής στις 19.00 μ.μ. χριστιανικούς ύμνους και άσματα.
     Ο Σύλλογος εξέδωσε Ημερολόγιο για το 2014 με χρηστικές πληροφορίες, τις σημαντικές εορτές των 2 δογμάτων της Χριστιανικής Εκκλησίας και με καταγραφή και απεικόνιση των υπολοίπων Εξωκκλησιών- Παρεκκλησιών των 4 οικισμών της πρώην Κοινότητας Καλλονής. Έτσι με τα 2 ημερολόγια 2013 και 2014 έχουν καταγραφεί στο σύνολό τους οι Εκκλησίες-Παρεκκλήσια-Εξωκκλήσια.
     Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας στην Τήνο, στη Καλλονή, θα γίνει ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στην ενοριακή αίθουσα αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία που θα τελεσθεί στις 10 π.μ.
     Αντίστοιχα η κοπή της πίττας στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου 2014 στην αίθουσα της ενορίας του Αγίου Ιωάννου Βαπτιστή στο Ψυχικό Παπαναστασίου 11 Π.Ψυχικό τ. κ. 15452.

                     ΄΄Χριστιανικά΄΄ Χριστούγεννα και Δημιουργικό το 2014.
                                  
                                            Καλές Γιορτές.
          
                                             Για το Δ. Σ.
       
                                            Ο Πρόεδρος


                                        Παντελής Αρμάος