Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Δήμαρχος Τήνου: Σκοράρει και με αυτογκόλ

Πραγματοποιήθηκε χθες (9/12/2013) στο κτήριο της Αδελφότητος Τηνίων εν Αθήναις, η ετήσια ενημέρωση από τον Δήμαρχο Τήνου κ. Παναγιώτη ...


Πραγματοποιήθηκε χθες (9/12/2013) στο κτήριο της Αδελφότητος Τηνίων εν Αθήναις, η ετήσια ενημέρωση από τον Δήμαρχο Τήνου κ. Παναγιώτη Κροντηρά προς τους Συλλόγους και Μέλη της Τήνου που έχουν έδρα την Αθήνα.

Μετά την αρχική και μεγάλης διάρκειας, σχεδόν «τεχνοκρατική» αναφορά του Π. Κροντηρά χωρίς υποψία αιχμής για τον προκάτοχό του, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παντελής Αρμάος έκανε παρέμβαση, μεταξύ άλλων και για να υπεραμυνθεί των έργων της περιφέρειας του πρώην Δήμου Τήνου, που προετοιμάστηκαν, όπως τόνισε, από την προηγούμενη δημοτική αρχή, υπό τον Σίμο Ορφανό. Ο Δήμαρχος άρπαξε την ευκαιρία για να αναφερθεί στην κατάσταση που παρέλαβε έργο προς έργο: Στην οικοδομική άδεια του Α΄ Δημοτικού, που εκδόθηκε σε λάθος Οικοδομικό τετράγωνο!

Στο ότι από την ανάληψη των καθηκόντων του είχε 100 μέρες για να βρει ποσό 540.000 ευρώ για να μην χαθούν οι απαλλοτριώσεις του Βιολογικού της Τήνου (καμία μέριμνα από τον πρώην Δήμο). Κι όχι μόνο αυτό. Τα στοιχεία που είχαν δοθεί στο μελετητή, ως προς τον πληθυσμό πόλης και παραλιακών της οικισμών ήταν λάθος, που παρέσυρε τη μελέτη σε νέα λάθη (κυρίως ως προς τον αριθμό των δεξαμενών) και απαιτήθηκε μεγάλη προσπάθεια για να διορθωθούν τα σφάλματα αυτά, χώρια η καθυστέρηση στην ένταξη του έργου.

Στην εγκατάλειψη του Κλειστού Γυμναστηρίου στα άβουλα χέρια της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και στο ρίσκο που ανέλαβε παίρνοντας το έργο στα χέρια του Δήμου.

Στην τοποθέτηση υδρευτικών σωλήνων στην Αγκάλη (επέκταση σχεδίου πόλης), χωρίς να απομονωθεί το δίκτυο από αμιαντοσωλήνες (!), όπως αποκάλυψε πρόσφατη ζημιά που αντιμετωπίστηκε από την Υπηρεσία Ύδρευσης. Αποτέλεσμα, να γίνεται χρήση του παμπάλαιου δικτύου εκεί που όλοι πίστευαν ότι χρησιμοποιούν το πλέον σύγχρονο δίκτυο! Εννοείται ότι αποκαταστάθηκε αμέσως.

Αναφέρθηκε και σε ανάλογες προχειρότητες και κακοτεχνίες που κληρονόμησε, δημιουργώντας αίσθηση στο ακροατήριο.

Για «ασίστ» δεν μπορεί να γίνει λόγος, για αυτογκόλ σίγουρα, μια και όσα αναγκάστηκε να αναφέρει ο κ. Κροντηράς, τουλάχιστον στον Παντελή Αρμάο ήταν γνωστά από το Δημοτικό Συμβούλιο….

Πηγή : tinostoday.gr