Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Πληροφορίες: 2283360125 e-mail : tinos_press@1516.syzefxis.gov.gr                                     ...

ΔΗΜΟΣ ΤΗΝΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πληροφορίες: 2283360125
e-mail: tinos_press@1516.syzefxis.gov.gr                  
                                      Τήνος, 24/12/2013

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Αγαπητοί μου συμπατριώτες,

Το χαρμόσυνο μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου, εύχομαι να φωτίσει τις ζωές μας και να μας χαρίσει αισιοδοξία και δύναμη, που είναι απαραίτητες για να υπερβούμε τη δύσκολη συγκυρία. Έχουμε όλοι ανάγκη την ελπίδα, την αγάπη και την πίστη, πίστη στον εαυτό μας και πίστη γι αυτό που μπορούμε να είμαστε ως σύνολο, ειδικά αυτή την περίοδο της μεγάλης δοκιμασίας. Είναι ταυτόχρονα και η πιο γόνιμη περίοδος για να θεριέψει το δένδρο της αλληλεγγύης, που στην Τήνο μας έχει βαθιές ρίζες.
Το ότι έρχεται μια νέα χρονιά είναι πάντα ένα χαρούμενο και ελπιδοφόρο μήνυμα. Με τις διαχρονικές μας αξίες, τα ιδανικά μας, περισσότερη εργασία και συνεργασία και στήριξη σε αυτούς που δοκιμάζονται περισσότερο από τους υπόλοιπους, θα αγωνιστούμε για ένα καλύτερο 2014, στην Τήνο της καρδιάς και του ονείρου μας.
Το 2014 βρίσκει την Τήνο, παρά τη δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας, σε μια πορεία ουσιαστικής προόδου σε επίπεδο υποδομών και υπηρεσιών, με ένα δυναμικό παρών απέναντι στις προκλήσεις της εποχής και με σεβασμό στους συνανθρώπους μας και σε όποιον μας ενώνει η αγάπη για το νησί. Με μια προοπτική για τους νέους μας, που αξίζουν το καλύτερο και όχι αυτό που τους έχει επιφυλάξει η σύγχρονη τραγωδία που βιώνει η πατρίδα.
Ένα μπορώ να υποσχεθώ μια και πολλά δεν περνάνε από το χέρι μας, όπως βιώσαμε οδυνηρά τα τελευταία χρόνια: Η πορεία της διεκδίκησης των καλύτερων για την Τήνο μας, συνεχίζεται. Με διαύγεια, οργάνωση, αξιοποίηση ευκαιριών, συγκρούσεις και ό,τι άλλο χρειαστεί. Γιατί η αγάπη για την Τήνο δεν γνωρίζει όρια…
Και φέτος ο Δήμος Τήνου διοργανώνει εκδηλώσεις, με ελάχιστη δαπάνη. Δε χρειάζονται πολλά άλλωστε για να δοθεί μια γιορτινή νότα στο νησί μας. Αντιθέτως χρειάζονται ελάχιστα για να ανθίσει το ομορφότερο χαμόγελο των παιδιών μας. Το χαμόγελο των παιδιών και η αθωότητά τους αρκούν για να μας δώσουν την αληθινή ομορφιά των γιορτών.
Εύχομαι ολόψυχα για το Νέο Έτος 2014, Υγεία και Ευημερία σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια!
Χρόνια Πολλά σε όλους!
Παναγιώτης Κροντηράς

Δήμαρχος Τήνου