Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Αποτελέσματα 29ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας Δήμου Τήνου

29 η Αιμοδοσία Δήμου Τήνου Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου, η 29 η   Αιμοδο...

29η Αιμοδοσία Δήμου Τήνου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου, η 29η  Αιμοδοσία εις μνήμη Νικολάου Κορνάρου, τ. Δημάρχου Τήνου, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Τήνου, σε συνεργασία με το κλιμάκιο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ».
            Η αιμοδοσία διεξήχθη στο Περιφερειακό Ιατρείο Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου, στο Περιφερειακό Ιατρείο Τοπικής Κοινότητας Κώμης, στο Περιφερειακό Ιατρείο της Τοπικής Κοινότητας Στενής και στο Κέντρο Υγείας Τήνου και συμμετείχαν συνολικά 370 άτομα.
            Ο Δήμος Τήνου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του προς όλους τους αιμοδότες συμπολίτες μας, που με τη συμμετοχή τους στη διαδικασία της αιμοδοσίας έδειξαν εμπράκτως την αλληλεγγύη τους για τον συνάνθρωπό τους, μιας και η εθελοντική αιμοδοσία είναι η μεγαλύτερη ένδειξη φιλαλληλίας και αλτρουισμού, καθώς η προσφορά αίματος είναι η σημαντικότερη προσφορά ανθρώπου προς άνθρωπο. Θερμές ευχαριστίες και στους εθελοντές συμπολίτες μας που βοήθησαν κατά τη διαδικασία της αιμοδοσίας.
Η Αιμοδοσία είναι υπόθεση όλων μας και οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε όλοι τη σημασία αυτής της ανιδιοτελούς προσφοράς. Το να δίνει κανείς δέκα λεπτά από το χρόνο του για να σώσει τη ζωή ενός συνανθρώπου του είναι το μεγαλύτερο δώρο ζωής.
Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες του Δήμου Τήνου για το δώρο ζωής που προσφέρουν ανιδιοτελώς στους συνανθρώπους τους και τους ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑ!
Το επόμενο ραντεβού σε έξι μήνες με στόχο την όσο το δυνατό μεγαλύτερη προσέλευση!


            ΓΙΝΕ  ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ – ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ