Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Συνεδριάζει την Τρίτη (17/12) το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, ΣΑΣ ΚΑΛΩ να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα την 17η Δεκεμβρίου 2013, ημ...

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, ΣΑΣ ΚΑΛΩ να προσέλθετε στο Δημαρχιακό Κατάστημα την 17η Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης, στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διατάξεως :

ΘΕΜΑ 1ο: Λήψη απόφασης για έγκριση ανάληψης, ποσού ύψους 34.034,31 € για εξόφληση χρεολυσίου δανείου του Δήμου προς την Εμπορική Τράπεζα και ήδη ALPHA BANK.

ΘΕΜΑ 2ο: Εξέταση αιτήματος Τμήματος Εσόδων, Περιουσίας & Ταμείου του Δήμου Τήνου, για διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση πρακτικού διενέργειας δημόσιας κλήρωσης και ορισμός μελών Επιτροπών παραλαβής προμηθειών.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων οικον. έτους 2014 του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου».

ΘΕΜΑ 5ο: Ψήφιση πίστωσης για απευθείας ανάθεση σε εταιρεία Μάρκετινγκ για την σύνταξη μελέτης και δημιουργία στρατηγικής προώθησης και προβολής της Τήνου.

ΘΕΜΑ 6ο: Διοργάνωση αγώνων δρόμου «Γύροι των Πόλεων – Μιχάλης Κούσης» σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων.

ΘΕΜΑ 7ο: Προγραμματισμός εορταστικών εκδηλώσεων Πρωτοχρονιάς 2014.

ΘΕΜΑ 8ο: Εναρμόνιση της συστατικής πράξης του υπό ίδρυση Δημοτικού Ιδρύματος «Μουσείο Κώστα Τσόκλη», στις νεώτερες παρατηρήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών.

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση έκδοσης από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Τήνου, εγγυητικής επιστολής καλής εκτέλεσης για το πρόγραμμα του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η).

ΘΕΜΑ 10ο: Λήψη απόφασης σχετικά με αποκατάσταση από τον ΟΤΕ Α.Ε. προβλημάτων στον δρόμο Αγ. Βαρβάρας – Τριαντάρου.

ΘΕΜΑ 11ο: Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Οικον. έτους 2014.

Ανακοίνωση εγγράφων αναφορών και αιτήσεων
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΛΤΑΜΑΝΙΚΑΣ