Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Tinos Jazz Festival 2013

Το τέλος του κόσμου ήρθε και είναι ξεκαρδιστικό! Οι Jazz Masters επιστρέφουν! Το  Tinos Jazz Festival  συνιστά μια εξαιρετικά πολυστ...

Το τέλος του κόσμου ήρθε και είναι ξεκαρδιστικό!
Οι Jazz Masters επιστρέφουν!
Το Tinos Jazz Festival συνιστά μια εξαιρετικά πολυστυλιστική παρουσίαση της μουσικής Τζαζ και προσελκύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους φίλους και λάτρεις του είδους, όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων.

Η επιτυχία του μουσικού αυτού Φεστιβάλ, που λαμβάνει χώρα στην Τήνο από το 2009, προέρχεται τόσο από την ποιότητα των συμμετεχόντων καλλιτεχνών όσο και την ποικιλία των ειδών έκφρασής τους. Το Φεστιβάλ άλλωστε, αυτό καθαυτό, προκαλεί συναισθήματα στον καθένα μας.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, τοTinos Jazz Festival έχει εξελιχθεί σε ένα μοναδικό φόρουμ για τη Τζαζ του σήμερα και του αύριο. Προσφέρει στους
μουσικούς τη δυνατότητα να έρθουν σε διάλογο μεταξύ τους και με το κοινό, δίνει στους θεατές την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τη Τζαζ σε όλες της τις εκφράσεις, να ανακαλύψουν τις πιο σύγχρονες εξελίξεις της, να γευτούν την εμπειρία της αντιπαράθεσης ανάμεσα σε μουσικά είδη και καλλιτεχνικές προσεγγίσεις.

Το Tinos Jazz Festival οργανώνεται κάθε χρόνο από ένα δραστήριο πολιτιστικό ίδρυμα, το Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού και τους ανθρώπους του, ενισχύεται από πρόθυμους εθελοντές και ευαισθητοποιημένος χορηγούς, δένεται με όλο και περισσότερους πιστούς φίλους. Και αυτά σ’ ένα Κυκλαδονήσι στη μέση του Αιγαίου Πελάγους.

Στην 5η χρονιά του το Φεστιβάλ φέρει τον τίτλο «Jazz Visions» και παρουσιάζει Έλληνες και ξένους μουσικούς υψηλού επιπέδου τζαζίστες. Η εμπειρία των προηγούμενων ετών δίνει τη δυνατότητα να οραματιζόμαστε υψηλή ποιότητα, αυτοσχεδιασμούς που θα προκαλέσουν έκπληξη, βαθιές εμπειρίες, ζεστές στιγμές, μουσική που θα μείνει έντονα μέσα μας, τέχνησε μια δύσκολη περίοδο για την ελληνική κοινωνία. Για μουσικούς, καλλιτέχνες και κοινό το Tinos Jazz Festival είναι μια μουσική περιπέτεια σε μια ιδανική για το τέλος του καλοκαιριού ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Το πρόγραμμα:

30 Αυγούστου 2013 - Manos Theodosakis sextet feat. M. Verouli  (Tribute to  Cole Porter) -  Alekos Vretos Quintet

31 Αυγούστου 2013 - Petros Klampanis & J.P. Pilk  Duet - Leonidas Sarantopoulos 

1 Σεπτεμβρίου 2013 - Manfred Schoof Quartet - "Swinging Jazz Athenaeum"