Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ευχαριστίες από το ClimbExomvourgo προς την Μονή Ουρσουλινών

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας, η επιτυχία της συνάντησής μας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις εθελοντικές προσφορές τω...

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας, η επιτυχία της συνάντησής μας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις εθελοντικές προσφορές των φίλων του Climb Exomvourgo. Αν και δεν έχουμε την πρόθεση να διαχωρίσουμε αυτές τις προσφορές σε σημαντικές και λιγότερο σημαντικές, θα θέλαμε με αυτό το άρθρο μας να ευχαριστήσουμε ολόψυχα τη Μονή Ουρσουλινών και την Καθολική Αρχιεπισκοπή, οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη και κανένα δισταγμό ανταποκρίθηκαν στοκάλεσμά μας για βοήθεια και μας παραχώρησαν χωρίς καμία ανταμοιβή τον προαύλιο χώρο του σχολείου και τους κήπους της Σχολής για τις ανάγκες της συνάντησης καθώς επίσης την κατασκήνωση πολλών από τους συμμετέχοντες.
Οι αναρριχητές, κατά την παραμονή τους στην Τήνο εκτός από τα βράχια του Εξωμβούργου και τις ομορφιές του νησιού μας, απόλαυσαν και τη δροσιά και ομορφιά των κήπων της Σχολής, οι οποίοι αν και έχει περάσει πάνω από μισός αιώνας από τους καιρούς της δόξας τους, συνεχίζουν να διατηρούν την αίγλη τους και να προκαλούν τον θαυμασμό του επισκέπτη.
Στους προσκεκλημένους μας δόθηκε η ευκαιρία να ξεναγηθούν από την ίδια την Ηγουμένη της Μονής, αδ. Θηρεσία, στο εσωτερικό της Σχολής και να εντυπωσιαστούν με την ιστορία, την αρχιτεκτονική του χώρου, καθώς επίσης και με τις υποδομές οι οποίες διατηρούν τη λειτουργικότητά τους ακόμα και σήμερα.
Αν και ο χρόνος αφήνει τα σημάδια του στη Σχολή και χρόνο με το χρόνο ρημάζουν οι εγκαταστάσεις, ευχόμαστε του χρόνου το καλοκαίρι, όλα να είναι ανέπαφα και οι κήποι να μας περιμένουν να μας ξαναφιλοξενήσουν.

Εμείς από την πλευρά μας, όσο περνάει από το χέρι μας, θα είμαστε διαθέσιμοι σε κάθε ανάγκη για εθελοντική εργασία και σύμμαχοι σε κάθε προσπάθεια δράσεων προς όφελος της Σχολής.