Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Έκθεση ζωγραφικής: «Οι Κυκλάδες όπως τις θυμάμαι»

Έκθεση ζωγραφικής: «Οι Κυκλάδες όπως τις θυμάμαι»     Πραγματοποιήθηκαν εχθές Τετάρτη 31-7-2013, στο Δημοτικό σχολείο του Αρνάδου τα ...




Έκθεση ζωγραφικής: «Οι Κυκλάδες όπως τις θυμάμαι»

    Πραγματοποιήθηκαν εχθές Τετάρτη 31-7-2013, στο Δημοτικό σχολείο του Αρνάδου τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο: " Οι Κυκλάδες όπως τις θυμάμαι", του ζωγράφου Σπύρου Πουλημένου. Η έκθεση αποτελεί μέρος των Πολιτιστικών καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Τήνου και πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια του Συλλόγου Αρναδιωτών Τήνου.



    Η έκθεση αποτελείται από 22 ζωγραφικά έργα που απεικονίζουν με τρόπο πρωτότυπο, εικόνες και στιγμές από τα νησιά των Κυκλάδων. Τα έργα έχουν φιλοτεχνηθεί πάνω σε καμβά, μ’ ένα καινοτόμο ψηφιακό τρόπο δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό σύνολο. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την ψηφιακή ζωγραφική, κάνοντας συνεχείς έρευνες και μελέτες πάνω σε θέματα ψηφιακής ζωγραφικής και απεικόνισης. Η μετάβαση απ’ το συμβατικό στο ψηφιακό έργο όπως ο ίδιος ο ζωγράφος δηλώνει, αποτελεί μία πολύ δύσκολη υπόθεση που απαιτεί πολύ μεγάλη μελέτη και ατελείωτους πειραματισμούς.
    Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 25 Αυγούστου, θα είναι ανοικτή καθημερινά για το κοινό: 10.30 – 13.30 το πρωί και 19.00 -22.00 το βράδυ. Όσοι δεν καταφέρατε να παρευρεθείτε στα εγκαίνια σας συνιστούμε να την επισκεφθείτε.
Παρακάτω παρατίθενται φωτογραφικό υλικό απ’ τα εγκαίνια της έκθεσης:















Επιμέλεια κειμένου Χρήστος Κυραρίνης