Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Εκδήλωση Συλλόγου Καλλονής | Έκθεση Ζωγραφικής Μιχάλη Θωμαίδη 10-20 Αυγούστου.(19.00-22.00) | Εγκαίνια 10 Αυγούστου 20μ.μ. στο Σχολείο της Καλλονής.

       Ο Σύλλογος της Καλλονής παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση την έκθεση Ζωγραφικής του εκλεκτού, από επιλογή, συμπατρι...



       Ο Σύλλογος της Καλλονής παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση την έκθεση Ζωγραφικής του εκλεκτού, από επιλογή, συμπατριώτη μας, Μιχάλη Θωμαίδη. Ο σεβαστός και αξιαγάπητος Μιχάλης, άνθρωπος ήπιος, μειλίχιος, χαμηλών τόνων, με ήθος και ποιότητα, έχει σύζυγο από την Καλλονή την Άννα (Αννέζα Καταζά) με την οποία πορεύεται στη ζωή, μαζί, για περισσότερα από 55 χρόνια.

     Η αγάπη του για την Τήνο είναι μεγάλη, «του δίνει άλλον αέρα», όπως χαρακτηριστικά λέει και η έμπνευσή του για τη ζωγραφική είναι τα νησιά και η θάλασσα. Αυτοδίδακτος, έχει ασχοληθεί στον εργασιακό του βίο με το αρχιτεκτονικό σχέδιο, σε μεγάλο τεχνικό γραφείο της Αθήνας, για 40 χρόνια. Ως συνταξιούχος διοχετεύει την ενέργειά του στη ζωγραφική, με θέματα από τη νησιωτική αρχιτεκτονική και ευρύτερα το νησιωτικό και το θαλλασινό χώρο. Με προσφυγική καταγωγή από πατέρα και νησιωτική (Νάξος) από μητέρα, έχει αγαπήσει πολύ την Τήνο και την Καλλονή στην οποία έχει φτιάξει και σπίτι για την καλοκαιρινή και όχι μόνο, απόδραση χαλάρωσης, ηρεμίας και ενίσχυσης δυνάμεων. Η σύζυγός του Άννα (Αννέζα) από την Καλλονή ήταν ο άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης της Μελίνας Μερκούρη για πολλά-πολλά χρόνια.
     Στην Καλλονή εκθέτει για 2η φορά έργα του ο Μιχάλης  Θωμαίδης. Εφέτος θα μας εκθέσει 40 έργα του. Η έκθεση θα γίνει στο σχολείο της Καλλονής από 10-20 Αυγούστου. Εγκαίνια 10 Αυγούστου στις 20.00μ.μ. Ώρες λειτουργίας της έκθεσης 19.00-22.00 μ.μ..
     Συγχαίρουμε τον αγαπητό μας φίλο Μιχάλη για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμά μας και τις προσπάθειές του να εκθέσει τα έργα του και τον ευχαριστούμε από καρδιάς.
     Οι προσπάθειες του Συλλόγου θα συνεχισθούν για την προβολή κάθε αξιόλογης προσπάθειας και δραστηριότητας ντόπιων και αποδήμων συγχωριανών- συμπατριωτών μας. Το καλοκαίρι του 2012 είχαμε αναδείξει, σε ημερίδα, το έργο του ταλαντούχου μαρμαρογλύπτη συγχωριανού μας Ιωσήφ Μ. Αρμάου.     
     Με χαρά θα σας δούμε να επισκεφθείτε την έκθεση. Σας περιμένουμε.


                Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου της Καλλονής
                            
                                                 Ο Πρόεδρος

                                             Παντελής Αρμάος