Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Ανακοίνωση Από το Συνεταιρισμό Ραδιοταξί Τηνου ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, λόγω της οικονομικής κρίσης

Από το Συνεταιρισμό Ραδιοταξί Τηνου O ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΗΛ.  22830-22470 , λόγω της οικονομικής κρίσης   Σε μειώσεις τιμολογίου πρ...

Από το Συνεταιρισμό Ραδιοταξί Τηνου O ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΤΗΛ. 22830-22470, λόγω της οικονομικής κρίσης
 
Σε μειώσεις τιμολογίου προχωρά από την 1η Ιουλίου ο Συνεταιρισμός Ραδιοταξί O ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, αφουγκραζόμενος τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Τηνου, όπως αναφέρεται σε σχετική τους ανακοίνωση.
Συγκεκριμένα, τα οχήματα που δρομολογούνται για να καλύψουν κλήση του ραδιοδικτίου από 1η Ιουλίου 2013 δεν θα προβαίνουν στην είσπραξη του επικόμιστρου αξίας 1.80 ευρώ, παρά μόνο στην αξία της διαδρομής. Για παράδειγμα, το κόστος της ελάχιστης διαδρομής από 5,00 ευρώ μειώνεται στα 3,30 ευρώ, μία μείωση ουσιαστικά της τάξης του 34%.
Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27Ιουνίου, με στόχο, όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του το Δ.Σ., να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί στην τοπική κοινωνία.
Τέλος, ο συνεταιρισμός Ραδιοταξί Τήνου ενημερώνει το κοινό του νησίου μας ότι σύμφωνα με το Ν. 4070/12 θα πρέπει το ταξίμετρο να τίθεται σε λειτουργία από το σημείο εκκηνισεις  του ταξι εκτός των διαδρρομών που εκτελούνται κατοπιν συναινοησεως για εκμήσθωση.