Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Αποχαιρετιστήρια Τελετή προς τον πρώην Γενικό Διευθυντή Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Ιωάννη Αλβέρτη

Τις θερμές του ευχαριστίες προς τον πρώην Γενικό Διευθυντή Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας Νοτί...

Τις θερμές του ευχαριστίες προς τον πρώην Γενικό Διευθυντή Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Ιωάννη Αλβέρτη, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε μετά από 38 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς, εξέφρασε κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας τελετής που διοργανώθηκε σήμερα στη Σύρο, στο κτήριο της Π.Ν.Α στην Πλατεία Τσιροπινά, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης  Μαχαιρίδης, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης και απόδοσης τιμής για το έργο που ανέπτυξε από τις θέσεις που κατείχε στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας.
Παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών Γιώργου Πουσσαίου, ο οποίος είχε και την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της τελετής και Τζώρτζη Μακρυωνίτη, του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Χαράλαμπου Κόκκινου, των Περιφερειακών Συμβούλων Δημήτρη Γρυπάρη, Γιώργου Γκούφα, και Γιώργου Παπαμανώλη, του Αντιδημάρχου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης Νίκου Αλμπανόπουλου, των υπηρετούντων υπαλλήλων των υπηρεσιών της έδρας της Περιφέρειας, με βαθιά αισθήματα εκτίμησης και συγκίνησης, άπαντες  εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τη μακροχρόνια και αγαστή συνεργασία μαζί του, ευχόμενοι στον κ. Αλβέρτηό,τι καλύτερο στην μετέπειτα πορεία του.
Ο κ. Μαχαιρίδης εξέφρασε την προσωπική του εκτίμηση για την αρμονική και γόνιμη συνεργασία που διατηρούσαν και  ευχαρίστησε τον κ. Αλβέρτη για το ζήλο που επέδειξε κατά τη διάρκεια του δημοσιοϋπαλληλικού του βίου στις Κυκλάδες, ευχόμενος υγεία και κάθε επιτυχία στους μελλοντικούς του στόχους.
«Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε να αξιοποιείτε τις πολύπειρες γνώσεις που αποκτήσατε όλα αυτά τα χρόνια σε κάθε νέα σας δραστηριότητα» τόνισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης για να προσθέσει: «εργαστήκατε άοκνα και ουσιαστικά, υπήρξατε για όλους μας υπόδειγμα ανθρώπου και υπαλλήλου, του οποίου η  συμβολή  στην υλοποίηση σημαντικών έργων στα νησιά μας, ήταν καθοριστική και σπουδαίας σημασίας. Κατά τη διάρκεια της θητείας σας υπερβήκατε κατά πολύ τα όρια της άσκησης των υπηρεσιακών σας καθηκόντων και καταδείξατε τη διαρκή έφεση και επιθυμία σας για την προαγωγή του Δημοσίου συμφέροντος. Ήταν τιμή μου να συνεργάζομαι με έναν ακέραιο επιστήμονα και άνθρωπο. Η σημερινή τιμητική εκδήλωση προς το πρόσωπό σας, αποτελεί ταυτόχρονα και μια απόδειξη ότι επειδή στην Ελλάδα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον, με ανθρώπους σαν κι εσάς, μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας. Πραγματικά σας συγχαίρω και σας ευχαριστώ πάρα πολύ».