Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Οι Αρναδιώτες στο πανηγύρι των Αγίων Αναργύρων

Γιορτάστηκαν οι Αγιοι Ανάργυροι Κοσμάς και Δαμιανός στον Αρνάδο Τήνου (απέναντι από το πρώην Δημοτικό Σχολείο, σήμερα Πολιτιστικό Κέντρο...

Γιορτάστηκαν οι Αγιοι Ανάργυροι Κοσμάς και Δαμιανός στον Αρνάδο Τήνου (απέναντι από το πρώην Δημοτικό Σχολείο, σήμερα Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Τήνου), τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013, από τους Αρναδιώτες και φίλους τους.
Την πανηγυρική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο εφημέριος Αναλήψεως Κυρίου του Αρνάδου Τήνου π. Ευστάθιος Σαντοριναίος. Έψαλαν στο ψαλτήρι ψάλτες της ενορίας και ευλαβείς των Αγίων Αναργύρων που συμμετείχαν στη Θεια Λειτουργία. Μετά το τέλος της τελετής προσφέρθηκε κέρασμα από την επιτροπή της Εκκλησίας, στην αυλή με την πανέμορφη θέα.
Κατόπιν οι φιλόξενοι Αρναδίωτες, φίλεψαν στο σπιτικό τους και στην αίθουσα του χωριού τους πανηγυριώτες, με σπιτικά νόστιμα φαγητά και μεζέδες με τη συνοδεία ομορφόπιοτου κρασιού.
Αναπολούσαν δε οι ντόπιοι τις παλιές εποχές με τη μεγάλη συμμετοχή φίλων τους από γειτονικά χωριά και την κρασοκατάνυξη που γίνονταν στο μεγάλο αυτό πανηγύρι του Αρνάδου Τήνου. Παραβρέθηκαν στο πανηγύρι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Τήνου και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δυο Χωριών Τήνου. 

Περισσότερες Φωτογραφίες εδώ

Tiniaki.gr